‘Yaya yoktu araçtan da olduk’

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk ile Uğur Mumcu caddelerinde başlayan ve son olarak Öztrak caddesinde uygulamaya konulan TEKPARK uygulaması esnafın canını sıkmaya devam ediyor. Bazı cadde esnası TEKPARK uygulaması ile caddeden kimsenin geçmediğini ve bundan dolayı da daha çok müşteri kaybı yaşadıklarını ifade ettiler

‘Yaya yoktu araçtan da olduk’
01 Eylül 2015 Salı 17:42

DÜKKANLARIN ÖNÜNDE ÇAY İÇER HALE GELDİK

Öztrak caddesinde geçtiğimiz Perşembe günü başlayan TEKPARK uygulaması esnafı bunaltma noktasına getirdi. Cadde esnaflarından Bilişim Gayrimenkul’un sahibi Kenan Özaydın, uygulamaya konulan TEKPARK’ın cadde esnafına ciddi anlamda zarar ettirdiğini ifade ederek, “Uygulama öncesinde Öztrak caddesinde yaya müşterimiz zaten çok azdı. Bundan önceki süreçlerde çoğu müşterimiz araçları ile dükkanlarımıza gelirken, TEKPARK uygulamasının ardından caddeye araç dahi girmemeye başladı. Dükkanlarımızın önünü artık çay içmek için kullanır hale geldik” diye konuştu.

TÜM ESNAF SIKINTILI

Sadece kendisinin değil diğer esnaflarında bu durumdan sıkıntılı olduğunu ifade eden Özaydın, “Ücretli otopark uygulaması ile caddemiz boşaldığı gibi bizler de boş cadde üzerinde deyim yerindeyse adeta sinek avlıyoruz. Tek biz değil bütün esnaf şuan bu konuda muzdarip. Az bir müşteri potansiyelimiz vardı şimdi o da kalmadı” dedi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.