Yeni Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş

Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan'ın görevden alınmasının ardından Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna Bilecik Bozoyük Eski Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş atandı

Yeni  Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş
11 Kasım 2016 Cuma 23:23

HÜSEYİN GÜMÜŞ KİMDİR

1995 yılında Bozüyük Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesine öğretmen olarak atanarak Bozüyük'teki ilk görevine başlayan Hüseyin Gümüş, 2007 yılında Anadolu Öğretmen Lisesi pansiyon müdür yardımcısı olarak yöneticilik görevine başladı. 2011 yılında Fen Lisesi kurucu müdürü olan Gümüş, 21 Temmuz 2014 tarihinde ise Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi. 2016 Mayıs ayında görevlendirmesinin sona ermesiyle öğretmenliğe geri dönen Hüseyin Gümüş, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan karar kapsamında Çerkezköy Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Öğretmen - 7 yıl önce
Hayırlı olsun,söz meclisden dışarı en kötüsü dahi olsa eskisinden daha kötü olamaz,çook şükür
Avatar
Eğitimci - 7 yıl önce
Bir Mr Hüseyin gitti bir Mr Hüseyin geldi,dilerim adı gibi huyu benzemez,sirazesi dönmüş uygulama larda bulunmaz,liyakata değer verir dilerim,şakşakcilara aldanmaz umarim
Avatar
SkAnDaL - 7 yıl önce
Yetkisi olmadığı hale kaymakam adına imza attığı, ve daha da önemlisi sahte belgelerle çocuğuna burs sağladığı için görevden alınan müdürün ilçemizde ne işi var??? 150 bin nüfuslu Çerkezköy de müdürlük yapacak adam mı bulamadınız da adı skandallarla anılan bu adamı müdür yaptınız!!!