Yeni Savcı ve Hakimler göreve başladı

Tayini Çerkezköy Adliyesi'ne çıkan Cumhuriyet Savcısı Murat Sud ve ile yine tayinleri Çerkezköy Adliyesi'ne çıkan Suhl Ceza Hakimi Sedef Gümüşay Asliye Hukuk Hakimi Mert Gümüşay ve Sulh Ceza Hakimi Derya Sud Çerkezköy'e gelerek görevlerine başladılar.

Yeni Savcı ve Hakimler göreve başladı
24 Ağustos 2007 Cuma 08:24

Çerkezköy Adliyesi'nde göreve başlayan Cumhuriyet Savcısı Murat Sud Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 2002 yılında mezun oldu ve kısa bir süre Ordu'nun Ünye ilçesinde görev yaptıktan sonra Haziran döneminde yapılan atamalarda eş birleştirmesi nedeni ile tayini eşi Sulh Ceza Hakimi Derya Sud ile birlikte Çerkezköy Adliyesi'ne çıktı. Çerkezköy Adliyesi'ne tayini çıkan yeni Savcı ve Hakimlere yeni görevlerinde Çerkezköy Gazetesi olarak başarılar dileriz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.