Yol yapım ve onarım çalışmaları devam ediyor

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Altınova Mahallesi başta olmak üzere birçok yerde çalışmalar devam ediyor.

Yol yapım ve onarım çalışmaları devam ediyor
28 Kasım 2014 Cuma 07:54

ÖZÜRLÜ RAMPALARI VE TAŞ TAMİR-YAPIM ÇALIŞMALARI 6 NOKTADA SÜRÜYOR

Karacakılavuz Mahallesi, Karadeniz Mahallesi, Hürriyet Mahallesi, Aydoğdu Mahallesi ve Ertuğrul Mahallesi’ndeki taş bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra Hükümet Caddesi’ndeki özürlü rampalarının tamir ve yapım işine de devam eden Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Altınova ve 100. Yıl Mahallelerinde ise yol açma, yol onarım ve malzeme döküm işlemlerini sürdürüyor.

ALTYAPI DOLAYISIYLA KAZILAN ÇUKURLAR KAPATILIYOR
Özellikle Altınova ve 100. Yıl Mahallelerinde çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, altyapı çalışmaları nedeniyle açılan çukurların kapatılmasına ilave olarak bugün gerçekleştirdikleri çalışmalarda Ülkü Sokak’ta yeni yol açımı ve malzeme serimi, Çevreyolu Sokak’ta malzeme serimi ve düzeleme çalışması, Onursal Sokak’ta da yol tesviyesi, malzeme serim ve düzenleme işlemini gerçekleştirdiler.

EŞKİNAT: ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEK

Yapılan çalışmalar ile ilgili konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Kış bastırmadan ekiplerimiz tüm gücüyle sorunlu yolların onarımını yapmaya devam ediyor. Aynı zamanda imarda gözüken yeni yolların açımına da başladık. Kurduğumuz acil durum ekibiyle de sorunlara anında müdahale etmeye çalışıyoruz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek.” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.