Yol yapımı Veliköy'e pahalıya maloldu

Yapımı devam eden Çerkezköy-Çorlu Otoban Bağlantı Yolu'nun Veliköy Belediyesi'ne ekstra 1.5 milyon YTL'ye yakın bir yük getirdiği öğrenildi.

Yol yapımı Veliköy'e pahalıya maloldu
10 Eylül 2007 Pazartesi 08:22

Yapımı devam eden otoban bağlantı yolu nedeni ile futbol sahalarının yeniden yapılmak zorunda kaldığını ve ayrıca sinyalizasyon ve kanaliazyon çalışması yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Efrahim Yeşil, "Yol yapımı nedeni ile çıkan buekstra işlerin bize maliyeti 1.5 milyon YTL civarında ama biz bunu dert etmiyoruz. Çünkü yol demek medeniyet ve çağdaşlık demektir. Belediyemizbu yükün altından kalkacak güce sahiptir" dedi.
Çerkezköy-Çorlu Yolu'nun yapımının son sürat devam ettiğini ve yılbaşına kadar tek şerit dahi olsa yolun hizmet vermeye başlayacağını belirten Belediye Başkanı Efrahim Yeşil, "Yol çalışmalarından Belediye olarak biz de olumsuz yönde etkilendik. Çünkü yol çalışması nedeni ile futbol sahamızın bir kısmı yola gitti. Ayrıca yapılacak olan sinyalizasyon ve kanalizasyon çalışmalarını da Belediye olarak biz yapacağız. Bunları alt alta koyduğumuz zaman bize maliyeti 1.5 milyon YTL'yi buluyor.
Ama biz bundan rahatsızlık duymuyoruz çünkü bu yükün altından kalkacak gücümüz ve imkanımız var. Ayrıca bu yolun yapılıp,hizmete girmesi ileyıllardır kangren haline gelen çerkezköy-Çorlu arasındaki yol yoluru na ortadan kalkmış olacak" dedi.
Yolun hizmete girmesi ile birlikte beldenin değerinin daha da artacağını belirten Belediye Başkanı Efrahim Yeşil, yolun medeniyet vegelişmişliğinbir göstergesi olduğuna dikkat çekti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.