Esip gürleyecek

Basın mensupları ile bir araya gelen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 30 Ağustos tarihindeki Şehitlik anıtının açılış töreninin ardından tüm konular hakkında konuşacağını belirterek, “Bu zamana kadar hep sustum fakat o gece bir konuşma yapacağım. Tüm yatırımları ele alıp esip gürleyeceğim. Bugüne kadar sustuğum yeter” dedi

Esip gürleyecek
05 Ağustos 2015 Çarşamba 18:01

 MECLİSE YETİŞTİRİRSEK YER TESLİMİNİ YAPACAĞIZ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Belediye Başkanı Akay, 2015 yatırım planı içerisinde yapılan tüm faaliyetler ile projesi bitip ihale sürecini bekleyen çalışmalar hakkında faaliyet raporu hazırlatıp kamuoyunun bilgisine sunacaklarını ifade ederek, “Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın Ambardere’de yapımı devam eden köprünün temel atma töreninde Çerkezköy’e olimpik yüzme havuzu sözünü vermesinin ardından Çerkezköy’de yer arayışına girdik. Maalesef ki temiz bir alan bulamadık. Temiz alandan kastımız mülkiyeti olmayan bir alandan bahsediyoruz. Belediye’ye ait yerlere bakıyoruz fakat oralarda hep bir mülkiyet sorunu yaşıyoruz. Önceki gün bir alan tespit ettik mülkiyet sorunu olmayan. Eylül meclisine yerleştirirsek, Büyükşehir’e yer teslimi yapacağız” dedi.

ESİP GÜRLEYECEĞİM

Basın mensuplarının Kapaklı-Saray yolu hakkında ki sorularını da cevaplandıran Başkan Akay, “Devlet yatırımları hakkında ve ne durumda olduklarını 30 Ağustos gecesi konuşacağım. Muhtarlarla yaptığımız toplantıda da tren yolunu sordular ve gereken tüm soruların cevabını 30 Ağustos gecesi vereceğimi ifade ettim. Bu zamana kadar hep sustum fakat o gece bir konuşma yapacağım. Tüm yatırımları ele alıp esip gürleyeceğim” diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.