Öztrak’ta yeniden Tekpark dönemi başladı

Öztrak caddesi üzerinde alınmayan Tekpark ücretlerinde ki keşmekeşlik şimdilik çözülmüş gibi görülüyor. Kısa bir süre önce hiç ücret alınmayan cadde üzerinde, sadece Cumartesi günleri park eden araç sürücülerinden ücret alınıyordu. Eleman eksikliğini giderdiği düşünülen Tekpark firması Çarşamba günü itibariyle yeniden ücret almaya başladı

Öztrak’ta yeniden Tekpark dönemi başladı
09 Haziran 2016 Perşembe 16:13

YENİDEN ÜCRET ALINIYOR
 
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulamaya konulan Tekpark, hayata geçtiği anda Atatürk, Öztrak ve Uğur Mumcu caddelerinde faaliyete başlarken eleman yetersizliği sebebiyle Öztrak caddesinde belli bir süre araçlardan ücret alınımı durdurmuş sonrasında da sadece Cumartesi günleri ücret alınmaya başlamıştı. Çarşamba günü itibariyle Öztrak caddesi üzerinde yeniden konuşlandırılan Tekpark çalışanları park eden araçlara fiş keserek ücret almaya başladı.
 
ÖDEDİĞİMİZ PARALAR BOŞA MI GİTTİ
 
Parkların ücretli hale getirilmesinin ardından her üç cadde de park eden araç sürücülerinden ücret tahsili yapılırken, geçen zaman zarfında eleman yetersizliğinden dolayı Öztrak caddesinde ücret alımı durdurulmuş ve Atatürk caddesine daha çok önem verilmişti. Öztrak caddesinden ücret alınmamasına aboneler itiraz ederek, “Bizler peşin ödememizi yaparak paramızı verdik ama şimdi ücret alınmıyor ve verdiğimiz paralar boşa mı gitti” serzenişinde bulunmuşlardı.
 
TAHSİLAT YENİDEN BAŞLADI
 
Tekpark firması daha sonra aldığı kararla sadece Cumartesi günleri çalışanlarını cadde üzerine göndererek park eden araçlara fiş kestirerek park ücreti aldırmaya başlamıştı. Tekpark firması eleman eksikliğini gidermiş olacak ki Çarşamba günü itibariyle dört çalışanıyla birlikte Altı yol kavşağından Yemek Dünyası kavşağına kadar park eden araçlardan ücret tahsil etmeye başladılar.
 
Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.