1911’e baklava ve yaş pasta sürprizi

Çerkezköy’ün tanınan iş adamlarından geçmiş dönem CHP Kızılpınar Belediye Başkan Adayı Ahmet Avcı, Aşağı Sevindiklispor karşılaşması öncesinde 1911 Çerkezköyspor oyuncularına baklava jestinde bulunurken, Kulüp Başkanı Murat Narçın ve Genel Kaptan Muzaffer Savaş da doğum günü olan teknik direktör Sefer Ekizoğlu ile Enes Çorak için yaş pasta kestiler. Ahmet Avcı 1911 Çerkezköyspor takımına herkes tarafından sahip çıkılması gerektiğini belirterek, ‘Sen ben yok Çerkezköy var dedi

1911’e baklava ve yaş pasta sürprizi
02 Ocak 2016 Cumartesi 13:38

BİR GÜNLÜK İZNİN ARDINDAN ÇALIŞMALARA BAŞLADILAR

Süper Amatör Lig’in 11.hafta karşılaşmasında deplasmanda Büyük Çınarlıspor takımı ile karşılaşan 1911 Çerkezköyspor takımı her iki devrede de sergilediği üstün performans ile karşılaşmadan 8-0’lık tarihi skorla galip ayrılmıştı. Elde edilen farklı skorlu galibiyetin ardından bir gün izin yapan futbolcular, vakit kaybetmeden Aşağı Sevindiklispor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

AVCI’DAN BAKLAVA JESTİ

Geçtiğimiz haftalarda Çerkezköy’ün tanınan isimlerinden ‘Bombacı’ lakaplı Emlak Danışmanı Rıdvan Küçük’ün 1911 Çerkezköysporlu oyunculara yaptığı baklava jestinin ardından, Aşağı Sevindiklispor karşılaşması öncesi bir jest de Çerkezköy’ün tanınan iş adamlarından Ahmet Avcı’dan geldi. Son idmanını Olimpiyat Halı sahasında yapan futbolcuları ziyaret eden Ahmet Avcı, Teknik Direktör Sefer Ekizoğlu tarafından verilen kısa bir molanın ardından futbolculara baklava hediye etti.

EL BİRLİĞİ İÇİNDE TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ

Aşağı Sevindiklispor karşılaşması öncesinde takıma başarılar dileyen Ahmet Avcı, “Artık Çerkezköy’ün üst liglerde oynayan tek takımı var. Bu yüzden el birliği içinde takımımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Futbolcular sergiledikleri etkili müsabakalar ile şampiyonluğa fazlasıyla inanmışlar. Aynı şekilde bizler de Çerkezköy’de yaşayan bireyler olarak takımımıza en iyi şekilde sahip çıkarak destek olmamız gerekiyor” dedi.

DESTEĞİMİZİ ESİRGEMEYECEĞİZ

Avcı konuşmasının sonunda ise, “Çerkezköy, sanayisi ile her yerde ismini duyurmuş güzide bir ilçemizdir. Spor alanında da üst liglerde olarak Çerkezköy’ün adını en iyi şekilde duyurmaya devam edebiliriz. Bunun için ‘sen ben yok Çerkezköy var’ sloganı da her şeyi tam anlamıyla anlatıyor. Futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyor, bundan sonraki karşılaşmalarda da canı gönülden başarılar diliyorum. Elimizden geldiğince her zaman onların yanında olup desteğimizi esirgemeyeceğiz” diye konuştu.

BAKLAVANIN ARDINDAN YAŞ PASTA SÜRPRİZİ

Ahmet Avcı’nın konuşmasını tamamlayarak bir tepsi baklavayı oyunculara teslim etmesinin ardından 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın ve Genel Kaptan Muzaffer Savaş, doğum günleri olan Teknik Direktör Sefer Ekizoğlu ve futbolcu Enes Çorak için yaş pasta sürprizi yaptılar. Gerçekleşen sürprizde Mekan Coffee Bistro ortaklarından Nesat Küçük ile Emlak Danışmanı Rıdvan Küçük de oyuncuları yalnız bırakmadı.

LİG SONU BİZLERE GÜVENENLERİ MUTLU EDECEĞİZ

Gerçekleşen baklava ve yaş pasta sürprizlerinin ardından kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Sefer Ekizoğlu, “Lige başlarken güzel ve güçlü bir kadro kurduğumuzu dile getirmiştik. İlk haftalar yaşadığımız talihsiz puan kayıplarının ardından herkese gerçek gücümüzü göstermeye başladık. Bizleri yalnız bırakmayarak gerek idmanlarda gerekse maçlarımızda desteklerini esirgemeyen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Oyuncularımızla birlikte güzel bir hava yakaladık ve sezon sonu bu ligi şampiyon olarak tamamlayarak bizlere güvenen herkesi mutlu edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.