15-20 güne kadar açılacak

Açılışı geciken yeni Otogar için Karayolları'nın T1 Ulaştırma Belgesi istediğini bunun için yeni bir yan yol yaptıklarını belirten Başkan Ertem, "Karayolları yeni izin belgesi çıkardı. Bunu almak için yeni bir yol açıyoruz. 15-20 gün içerisinde bu belgeyi alırız" dedi

15-20 güne kadar açılacak
12 Mart 2014 Çarşamba 08:10

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, yeni Otogar Binası’nın kısa bir süre içerisinde hizmete açılacağını söyledi. Daha önce kendilerinden istenmeyen yeni bir belge istenildiğini belirten Ertem, Otogarın açılışının bu nedenle geciktiğini söyledi.
T1 BELGESİ İSTEDİLER
Önceki yıl yapımına başlanan ve geçen yıl sonunda da tamamlanan yeni Otogar Binası’nın hizmete girmesi gecikti. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, bunun nedeninin Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün yeni bir belge istemesi olduğunu açıkladı. Kısa bir süre içinde Otogar Binası’nın hizmete gireceğini duyuran Başkan Ali Ertem, "İçerisinde bebek emzirme odasına kadar her şeyi olan yeni bir Otogar Binası yaptık. Ama Karayolları T1 Ulaştırma Belgesi çıkardı. Şimdi bunu almak için bazı yeni çalışmalar yapıyoruz. Sol tarafta yeni bir yan yol yapacağız. Çalışmalara başladık. 15-20 gün içerisinde tamamlanır" dedi.
Başkan Ertem, eski Otogar Binası’nın birçok eksiği bulunmasına rağmen Karayollarının burasının çalışmasına sorun çıkarmadığını ancak modern bir bina yaptıkları halde bazı teferruatlarla engel çıkartıldığını kaydetti. Ertem, "Eski Otogarın hiçbir şeyi yok. Ama çalışıyor. Biz yenisini yaptık izin belgesi çıkardılar. Aslında Belediye sınırları içerisinde olan bir yere Karayollarının karışmaması gerekir" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
demir zazık - 10 yıl önce
acele etmeyin seçimlerden sonra yeni başkan açsın daha iyi olur
Avatar
oley - 10 yıl önce
secimlere 18 kalmış ali amca belediyeden gidiyorrr ne güzel otogarda 20 spnra acılıyooo yeni başkana kalıyoo ne güzelll ali amca güle güle ekibinide alda git unutmaa ramzi amcayıda ömer dedeyide alıp git onları unutma haa yolunuz acık olsunn
Avatar
.................... - 10 yıl önce
her işiniz aynı...madem böyle bir sıkıntı vardı neden başta çözmediniz?kültür merkezi yapımı için ihale yapmıştınız..ihaleden hemen sonra arsanın size ait olmadığı gerekçesiyle ihaleyi iptal etmiştiniz...biraz araştırmak o kadar mı zor...senin fen işlerin ne işe yarar??