1980'DEN BU YANA HEP BİZ VARIZ!...

Yıl 7 Ocak 1980... merhum Sabri Avcılar tarafından çıkarılan Çerkezköy Gazetesi'nin ilk sayısının çıktığı gün...

1980'DEN BU YANA HEP BİZ VARIZ!...
07 Ocak 2013 Pazartesi 08:50

Yıl 7 Ocak 2013... Kuruluşundan itibaren 33 yıldır kesintisiz çıkan, okuyucularından ve bölge halkından aldığı güçle tam 33 yıldır tarafsız ve objektif habercilik anlamında bölgenin en ilkeli, tutarlı, tarafsız, insan hak ve özgürlüklerine saygılı, objektif, çıkar ve menfaat peşinde koşmayan tek gazetesi olan ÇERKEZKÖY GAZETESİ yayın hayatına başlayışının bugün tam 34. Yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşıyor.
34. YIL ÇOŞKUSU
7 Ocak 1980 yılında yayın hayatına başlayan ve geride bıraktığı 33 yılda her türlü zorluğa rağmen okurlarından aldığı destek ve güçle tam 33 yıldır Çerkezköy'ün ve bölgenin sorunlarını kamuoyunun gündemine taşıyan, yapıcı eleştirileri ve yol gösterici yayınları ile bölgenin doğru, objektif ve ilkeli gazetecilik ve habercilik alanında eli-ayağı, gözü-kulağı olan Çerkezköy Gazetesi 34. yıla da aynı yayın anlayışı ve çizgisi ile girmenin kıvancını, heyecanını ve mutluluğunu yaşıyor.
YAYIN ÇİZGİMİZ NET
TARAFSIZ VE OBJEKTİF
Kurulduğu 7 Ocak 1980 yılından beri doğru, tarafsız, objektif ve ilkeli habercilik anlayışından taviz vermeyen, Çerkezköy'ün, bölgenin, kurum ve kuruluşlarının çıkarlarını herşeyin üstünde tutan, ilçenin ve bölgenin çıkarlarını, geleceğini düşünen, bölgemizdeki kamu kurum ve kuruluşlara zarar vermeden, yapıcı ve yol gösterici tutumuyla Çerkezköy'ün ve bölge halkının sorunlarını aktaran ve gündemde tutan ÇERKEZKÖY GAZETESİ, 34. Yayın Yılı'nda da siz okurlarından aldığı güçle, kendi çıkarlarını, menfaatlerini ve rantlarını; bölgenin ve ilçenin çıkarlarından üstün tutanlara aldırmadan bölgenin en saygın ve ilkeli gazetesi olmayı sürdürme kararıyla yayın hayatına devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
M.Akif - 12 yıl önce
allah nice 34 yıllar nasip etsin.
Avatar
Vatandaş - 12 yıl önce
birazcıkta cesur yayın yapabilseniz, web sitenizi daha izlenebilir kılabilseniz, yeni açılmasına rağmen mükemmel haberler yapan çerkezköybakış tan feyz alabilseniz süper olurdu...eften püften haberlerle olmuyor beyler sokakların halini haber yapın birazda vatandaş ayağa kalkıp alkışlasın millet hayır dua etsin!