28 BİNLİK WC'Yİ BELEDİYE İŞLETECEK

Yeni yapılan Otogar'ın kafeteryası ile bay-bayan wc'leri için yapılan ihalede büyük bir çekişme yaşanmış bunun sonucunda ise Kafetarya 30 bin TL'ye bay-bayan wc'ler ise 28 bin TL'ye aylık kira ile ihale edilmişti. Ancak, 28 bin TL gibi uçuk bir rakamla ihale edilen bay-bayan wc'nin işletmesi büyük bir ihtimalle Belediye'ye kaldı

28 BİNLİK WC'Yİ  BELEDİYE İŞLETECEK
18 Kasım 2013 Pazartesi 07:52

Çerkezköy Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde yaptırılan yeni Otogar Hizmet Binası'nın dükkanları için geçtiğimiz günlerde ihale yapılmıştı. İhalede, Otogar içerisindeki işletmeler, yazıhaneler, dükkanlar ve wc gibi sosyal hizmet alanları kiraya verildi. Ancak kafetarya ve wc ihalesinden uçuk bir rakam çıkmıştı.

KAFETERYA VE WC'DE TEKLİFLER UÇTU!
Çerkezköy Belediyesi Encümeni tarafından yapılan ihalede, kafetarya ve wc ihalesinde büyük bir çekişme yaşanmış, verilen tekliflerde uçtukça uçmuştu. İhaleye girenlerin karşılıklı rakam yükseltmesi sonucu, muhammen bedeli 3 bin 250 TL olan kafetarya 30 bin TL'ye, bin 500 TL muhammen bedeli olan bay-bayan wc ise 28 bin TL'ye aylık kira ile ihale edilmişti.

KAFETERYA'YI ALAN İŞLETMEKTE İSTEKLİ
Kafeterya ihalesi yapılırken ihaleye 11 firma katılmış. 3 bin 250 TL artı KDV keşif bedeli ile ihaleye çıkarılan Kafeterya için büyük bir çekişme yaşanırken, sonunda ihale 30 bin TL fiyat veren İka İnş.Gıda Emlak Plastik San.Dış.Tic.Ltd.Şti firması adına da Ercan Kalkan'da kaldı. Kalkan'ın, kamuoyunda yüksek fiyatla ihale edildiği düşünülen kafetaryayı işletmede kararlı olduğu söyleniyor. Çerkezköy Belediyesi'nden edinilen bilgiye göre Kalkan'ın Otogar hizmete girmeden önce yapılacak sözleşmeyi imzalayacağını söylediği öğrenildi.

WC'Yİ BELEDİYE İŞLETECEK
Belediye Encümeni tarafından yapılan ihale ile 28 bin TL gibi uçuk bir rakamla aylık kiraya verilen Otogar bay-bayan wc kamuoyunda bir süre alay konusu olmuştu. Kafeterya ihalesinde olduğu gibi wc ihalesinde de büyük bir çekişme yaşanmış, peş peşe fiyat artırımının yaşandığı ihalede 28 bin TL teklif veren Nami Var, bay-bayan wc'lerin işletim hakkını almıştı. Çerkezköy Belediyesi'nden edinilen bilgiye göre, aylık 28 bin TL kira ödeyemeyecek olan Var'ın sözleşme imzalamaması halinde yeniden ihale yapılmayacak. Çerkezköy Belediyesi, görevlendirecek iki belediye personeli ile yeni Otogar binasındaki wc'leri işletecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.