Akay, iktidar yürüyüşüne başladı

CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, Meclis Üyeleri, Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bulunun Balkanlar ve Vizeliler Derneği önünde bir miting gerçekleştirdi. Vatandaşlar Akay’a destek için alanı doldururken, yaklaşık bin kişiye seslenen Akay “Değişim için yola çıktık, Çerkezköy’ü karanlık yönetiminden kurtaracağız” dedi

Akay, iktidar yürüyüşüne başladı
10 Mart 2014 Pazartesi 07:21

COŞKU İLE KARŞILANDI
7 Mart Cuma günü Çerkezköy Vizeliler Derneği ve Balkanlar Derneği önünde gerçekleştirilen miting saat 7’de başladı. CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay’ın alana gelmesiyle birlikte coşku tavan yaparken, Vahap Akay’a destek amaçlı sloganlar atıldı. Miting’in başlamasıyla birlikte ilk konuşmayı Vahap Akay gerçekleştirdi.
DEĞİŞİM İÇİN YOLA ÇIKTIK
Çerkezköy’ün 10 yıllık yönetim anlayışının artık bir değişime uğraması gerektiğini belirten Akay “Bu alanı bu derece doldurduğunuz için öncelikle teşekkür ediyorum. Bu birliktelik ve bu kararlılık, Çerkezköy’ün önümüzdeki 5 yılına katkı sağlayacak. Bu birliktelik Çerkezköy’de istenen değişimin bir göstergesidir. Bizlerde Çerkezköy’de değişim için hep birlikte yola çıktık. Bu gelecek hepimizin geleceğidir. Menfaat  beklemeksizin, bireysel gelecek beklemeksizin karar veren hemşerilerimin birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu görüyorum” dedi.
BURAYI, ARKA BAHÇESİ ZANNETMESİN
Hizmet sevdası ile yola çıktıklarını dile getiren Akay “Bizler bu yolda 7 aday adayıyla yola çıkmıştık. Birlik ve beraberlik içerisinde Çerkezköy’ün önümüzdeki 5 yılına değişimi getirmek için birlikte çalıştık. Ama yola çıkanlar yollarından saptılar. Dün birbirini kötüleyenler, siyasi beklentilerine yenik düştüler. Umut ediyorum ki burada görmüş olduğum birliktelik o siyasi çıkarları bir kenara itecek ve Çerkezköy’ün 5 yılına hizmet için bu yolda buluşacaktır.  Hizmet sevdası ile yola çıktık diyenler kendilerini zig zaglar içinde buldular. Gazi Osman Paşa Mahallesi’nden onlara sesleniyorum. Hiç kimse burayı birilerinin arka bahçesi zannetmesin. Bu birliktelik Çerkezköy’ün birlikteliğidir“ dedi.
YENİLİK ÇERKEZKÖY’E İYİ GELECEK
Çerkezköy’e önümüzdeki dönemde yenilik gelmesi gerektiğini savunan Vahap Akay “Çerkezköy yenilik için kararlıdır. Karanlık sokaklardan çamurlu yollardan kurtulmak için kararlıdır. Hiçbir kişisel beklentimiz yok. Sadece Çerkezköy’ün geleceğine sahip çıkmak istiyoruz. Büyükşehir ile birlikte herkes yeni Çerkezköy hayaliyle yollara çıktı. CHP olarak spor, sanat, kültür’ü Çerkezköy’e 25 yılın sonunda yeniden getirmek istiyoruz. Yepyeni bir kadroyla yola çıkıyoruz. Bizleri bu yüzden eleştirenlere buradan yeniden sesleniyorum. Yenilik Çerkezköy’e iyi gelecek” dedi.
DARALAN ÇEMBERİNİ KIRALIM
Çerkezköy’ün son zamanlarda daralan bir çember de sıkıştığını dile getiren ve bu çemberden kurtulması gerektiğini belirten Akay “Çerkezköy’ün özlemlerini biliyoruz. Hizmet etme sevdamıza, sizlerde ortak olun istiyoruz. Hep birlikte doğru ilkeli, tutarlı, şeffaf bir anlayışla Çerkezköy’ü yönetmek istiyoruz. Çerkezköy’ün daralan çemberini kıralım istiyoruz. Çerkezköy’ü kendine getirmek istiyoruz.  Bu gidişe omuz verin, destek verin. Yerel seçimlere az bir süre kaldı. Gelin 30 Mart’ta Cumhuriyet Halk Partisi’ni sandıklarda buluşturalım, sandıklarımıza sahip çıkalım, geleceğimize sahip çıkalım” dedi.
BİREYSEL ANLAYIŞTAN KURTARILMALI
Çerkezköy’ün bireysel çıkarlarla dolu anlayıştan artık arınması gerektiğini savunan Akay “Çerkezköy bireysel tutumlardan çıkıp daha geniş kitlelere ulaşabilir. Bir yeni yapıya, yeni yaklaşıma ihtiyacı var. Bu yaklaşım artık kapıya dayandı. Bizler sizlerle birlikte yeni oluşuma talibiz. Gelin bizlere omuz verin. Çerkezköy, Veliköy ve Kızılpınar’ı da bünyesine katmasıyla birlikte daha geniş bir alana, geniş bir coğrafyaya yayıldı. Bu gelişime, Belediye maalesef ayak uyduramadı. Bugün kültür, sosyal alanlarından yoksun bir Çerkezköy var. Çerkezköy’ü bu halden çıkarıp yaşam alanı olmaya çevireceğiz. Yeni yönetim anlayışıyla, birlikte yönetim anlayışıyla bunu başaracağız”dedi.
GELİP BURANIN FOTOĞRAFINI ÇEKSİNLER
Yapılan mitinge vatandaşların katılımlarından dolayı teşekkürlerini sunan ve bazılarının bu denli kalabalıkları yakalayamadığını dile getiren Vahap Akay “Bu hafta Çerkezköy’den kimler geldi kimler geçti. Ama kimse bu denli bir manzarayla karşılaşamadı. Ben bu manzaranın değerini bileceğim. Ben bu birlikteliğin, bu sahip çıkıcılığın kıymetini bileceğim. Ankara’dan gelenler, gelip buranın fotoğrafını çeksinler. Çerkezköy’ün gelişimi için, geleceği için bizleri takip edin. Bizlere destek verin. Bu birliktelik için tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
CHP BAYRAĞI DİKİLECEKTİR
Miting’te konuşan CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, 30 Mart’ta Çerkezköy Belediyesi’ne CHP Bayrağını dikeceklerini dile getirirken “Bizler kararlılık ve inancımızla yola çıkıyoruz. Bu inancımız sizlerin gözlerinin parlaklığından geliyor. Sizlerin bizlere vermiş olduğu güçten geliyor. İnanıyorum ki 30 Mart’ta bu kararlılık ve samimiyet ile Çerkezköy Belediyesi’ne Cumhuriyet Halk Partisi bayrağı dikilecektir” dedi.
HESABI VERİLECEK
Konuşmasında Ak Parti iktidarına meydan okuyan Köprülü “30 Mart’ta sadece Belediye Başkanı ve Meclis Üyelerini seçmeyeceğiz. 30 Mart’ta Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü’ye iki ayyaş diyenlere ders vermek için o sandıklara gideceğiz.  Bu ülkenin Başbakan’ı olabilirsin, Bakan’ı olabilirsin ama kuruluş felsefesi olan ‘Türküm, Doğruyum, Çalışkanım’ı kaldırırsan işte o zaman 30 Mart’ta bunun hesabı verilecek” dedi.
BİRİLERİ PİŞMAN OLACAK
Seçim sürecinde yol değiştirenlerin CHP iktidarıyla birlikte kendilerine neden sorusunu soracaklarını hatırlatan Köprülü “Çerkezköy hafta içi bir Bakan’ı misafir etmiş ama buranın 5te 1i kadar bir kalabalık yaratamamıştır. Ne zannediyordunuz? İnsanlar, sizlerin ayakkabı kutularından paralar fışkırırken, oğullarınızın yatak odalarından paralar fışkırırken, yurtseverler, vatanseverler bu ülkenin zindanlarında çürürken, yolsuzluklara, hırsızlıklara karşı sizlerin yanında olacak mı zannediyordunuz? Ama şu meydandaki coşku 30 Mart’ta sandıklara yansıyacaktır. Gereken cevap verilecektir. O zaman birileri pişman olacak. Ben niye AKP’ye geçtim diye pişman olacaklar” dedi.
KARARLI İNSANLARLA YÜRÜRÜZ
Konuşmasının sonunda Çerkezköy Belediyesini eleştiren Emre Köprülü “İnsanın omurgasındaki omur sayısı bellidir. Ama bazılarının sayısı eksiktir. Bizler kararlı insanlarla yürürüz. Bizler her zaman dik insanlarla yürürüz. 10 senedir Çerkezköy’ü yönetenler Çerkezköy’e bir çivi dahi çakmıyorlar. Hem çivi çakmayıp hem de 140 Milyon borca batıranlara karşı yola çıktık. Zaman artık Büyükşehir ile uyumlu çalışabilecek yerel yönetimlerin zamanıdır.  Sizlerin verdiği destek ile Büyükşehir’de de Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı, yerelde de Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıyla sizlere hizmet için geliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
elektrilçi - 10 yıl önce
belediyeyi emlak ofisi yapabileceklerini sanıyorlar
ama olamayacak.
Avatar
vatandaş - 10 yıl önce
mhp nin mitingini görmediler heralde : ))))
Avatar
55 - 10 yıl önce
30 mart a kadar bu rüyanın tadını çıkarın.
Avatar
sıradan biri - 10 yıl önce
elektrikçi rumuzlu arkadaşım sen daha rumuzunu bile doğru yazamazken neden yorum yaptın? mhp!lileri tebrik ediyorum. sn.bahçeli ilçemize gelerek bizi onurlandirmiştir.
Avatar
59 - 10 yıl önce
en güçlü olunan yerde normal bir kalabalık.bence mhp sürpriz yapacak.