Bağlık Viyadüğü ihale için gün sayıyor

Geçtiğimiz yıllarda projesi Karayolları tarafından türlü nedenlerde kabul edilmeyen viyadük ihale için gün sayıyor.

Bağlık Viyadüğü ihale için gün sayıyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
22 Ocak 2020 Çarşamba 18:02

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak CHP Çerkezköy İlçe Kongresinde ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açılışında ‘Bağlık Mahallesi’nin viyadük işini artık çözeceğiz. Bizim seçim programlarımızda bu var’ diyerek vatandaşlara müjdeli haberi verdi.
Başkan Albayrak’ın Bağlık Mahallesi viyadüğü ile ilgili yaptığı açıklamamın ardından özellikle çevre yolun öteki tarafında kalan Bağlık Mahallesi sakinleri ihale için bekleyişe geçti.
Vatandaşlar konu ile ilgili yaptıkları açıklamada “Biz geçtiğimiz dönem bu projesinin yapılmasını bekliyorduk. Karayollarıyla olan teknik sorun bu projeyi geçiktirdi. Artık hiçbir sorun kalmadı. Başkan Albayrak’tan bir an önce bu ihaleye çıkmasını bekliyoruz”dediler.
Bağlık Viyadüğü Projesi için Karayolları'ndan aylardır beklenen yazı geçtiğimiz yerel seçimler sırasında gelmiş ardından Karayolları ile yapılan görüşmeler neticesinde gabari açısından bir sorun teşkil etmediği gündeme gelmişti ve Karayolları ile yapılan görüşmede ise projenin birtakım hususları için diğer gerekli onay ve izinler de alınmıştı.

Konu ile ilgili edinilen bilgiye göre  detaylarının UKOME’de bulunduğu ifade edilirken projenin işleyişine dair herhangi bir aksaklık yaşanmayacağı kaydedildi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin birtakım yatırım ve faaliyetleri özellikle seçim dönemini sonrası ekonomik kriz sebebiyle askıya almasının ardından yarım kalan projelere devam edilmesi ve söz verilen projelerin yapılması için çalışmaların tüm hızıyla devam edeceği de yetkililer tarafından aktarıldı. Gerekli bütçe ayarlamalarının tamamlanmasının akabinde Bağlık Viyadüğü’nün en kısa zamanda ihale edilmesi öngörülüyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.