Bahçeli : Haram üzerine servet kurulamaz

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Karaağaç ve Çerkezköy’e gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi soğuk hava ve yağmura rağmen oldukça coşkulu bir kalabalık karşılarken, vatandaşların gösterdiği ilgiden memnun olan MHP lideri Bahçeli Hükümeti sert sözler ile eleştirdi

Bahçeli : Haram üzerine servet kurulamaz
06 Mart 2014 Perşembe 08:10

“Türkiye'de 4 milyon işsiz var” diyen MHP Genel başkanı Bahçeli, “İşsize iş arayacak yerde iktidar sadece İstanbul'un rantıyla ilgilenmiş. İktidara yanaşarak haram üzerine servet kurulamaz. Savcıyı, polisi dağıtmakla bu işlerin üstünü örtemezsiniz. Ayakkabı kutularındaki 4.5 milyon dolar her çocuğun aklında. 630 milyon dolarlık iktidar medyası oluşturmak için havuz salması yapılıyorsa bu iktidar tükenmiştir" diyerek, AKP iktidarını sert sözler ile eleştirdi

İLK OLARAK KARAAĞAÇ BELEDİYESİNE GEÇTİ
Seçim çalışmaları kapsamında Tekirdağ turuna çıkan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Karaağaç’a gelerek Karaağaç Belediyesi tarafından yaptırılan yeni Karaağaç Köprüsü’nün açılışını gerçekleştirdi. Karaağaç’a gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, TBMM Başkan Vekili Meral Akşener, MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen ve MHP Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan ile partililer eşlik etti. Köprü açılışından önce Karaağaç Belediyesine gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli burada, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, MHP Tekirdağ Eski Milletvekili Kemalettin Nalcı, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol ve MHP Kapaklı Belediyesi Meclis Üyeleri karşıladı. 



5 YIL BOYUNCA MHP’DE GÖREV YAPMAKTAN ONUR VE GURUR DUYDUM
Devlet Bahçeli’yi makamında ağırlayan Özkan Yücel, yaptığı konuşmada, “Sizleri Kapaklımızda ağırlamaktan onur duyuyorum. Karaağaç 11 bin nüfuslu bir sanayi beldesiydi. Tekirdağ büyükşehir olduğunda Kapaklı Belediyesi ve 5 adet köy ile birleşerek 85 bin nüfuslu yeni bir Kapaklı ilçesi oldu. MHP’de Belediye Başkanlığı yapmaktan 5 yıl boyunca hep mutlu oldum ve gururlandım. Her zaman dediğiniz gibi önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben anlayışıyla bu görevi layıkıyla sürdürdüm ki siz ve partim beni yeni kurulan Kapaklı Belediyesi’nin Belediye Başkan Adayı yaptınız. Bir kez daha mutlu ettiniz, onurlandırdınız ve gururlandırdınız. Teşekkür ederim” dedi.

KAPAKLI BELEDİYESİNİN DE ANAHTARINI İSTEDİ
Yücel konuşmasının devamında ise, “30 Mart 2013 Antalya da MHP Belediye Başkanları toplantısında MHP iktidarında kapanan belediyelerin açılacağını müjdelemiştiniz. Bende şimdi izninizle Karaağaç halkı adına Karaağaç’ın anahtarını size teslim ediyorum. Allah’ın izniyle yerel seçimlerin ardından 3 hilali dalgalandıracağıma şahsım, partim ve Meclis Üyelerim adına söz veriyorum” diyerek Karaağaç Belediyesi anahtarını Devlet Bahçeli’ye takdim etti. MHP Genel Başkanı Bahçeli’de anahtar için teşekkür ederek Kapaklı Belediyesi’nin de anahtarını istediğini ifade eti.



1394 SEÇİM ÇEVRESİNDE SEÇİM YAPILACAK
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Karaağaç Belediyesi ziyaretinin ardından Karaağaç Köprüsü’nün açılış törenine geçti. Tören alanına gelen Bahçeli, burada yaklaşık 2 bin kişi tarafından büyük bir sevgi gösterisiyle karşılandı. Bahçeli partilileri selamladıktan sonra yaptığı konuşmada, “Son yapılmış olan yasa değişiklikleriyle Türkiye’de 1394 seçim çevresinde mahalli idareler seçimleri gerçekleştirilecektir. Bu seçim çevresi içerisinde dün 16 olan büyükşehir belediyemiz bugün 30’a tamamlandı. Tekirdağ ilimiz 750 bin nüfusu aştığı için büyükşehir özelliğine kavuşmuştur. Bununla beraber bazı beldelerin kapatılması bazı beldelerin ilçe haline getirilmesi gibi değişikliklerde olmak üzere tamamen 1394 seçim çevresinde seçim yapılacak” dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM
“Bugün burada kapatılma kararı alınmış sonunda daha da kapsamı genişletilerek Kapaklı ilçesi haline dönüştürülmüş Karaağaç beldemizin Karaağaç köprüsü açılış töreninde bir araya geldik” diyerek konuşmasına devam eden Bahçeli, “Bu aynı zamanda köprünün 30 Mart’a kadar hizmetini sürdürecek olan Özkan Yücel’in zannediyorum emsalsiz hizmetlerinden birisi olarak özellikle Karaağaç Belediyesi şeklinde hafızalarda ve milletimizin hizmetinde bulunacaktır. Dolayısıyla bu köprünün hayırlı uğurlu olmasını cenabı Allahtan niyaz ediyorum. Özkan Yücel ve Belediye Meclis Üyeleri ile köprünün yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyor başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.



BÖLGEDE TEK BELEDİYE BAŞKANIMIZ OLARAK İFTİHARIMIZDIR
Kapaklı’nın ilçe olmasının ardından Karaağaç ile birleşmesiyle nüfusunun daha da arttığına değinen Devlet Bahçeli, “Bu önemli bir gelişmedir ve Kapaklı Belediyesi’nin üzerinde de yeni bir belediye oluşumuna fırsat tanımaktadır. Şimdi böyle bir durum karşısında burayı çok iyi bilen hizmetleriyle takdir toplayan ve her zaman güler yüzüyle halkın sevgisini kazanan çok değerli Belediye Başkanımız MHP’nin de bölgede tek Belediye Başkanı olarak iftihar ettiğimiz değerli şahsiyet şimdi MHP’nin yeni Belediye olarak Kapaklı’nın Belediye Başkan Adayıdır” diye konuştu.

HER İKİ ADAYIMIZI DA TEBRİK EDİYOR BAŞARILAR DİLİYORUM
MHP Genel Başkanı Bahçeli konuşmasının devamında ise şunları söyledi; “Bugün Kapaklı ilçemizin 85 bin nüfusu olmakla beraber burada iş yerlerinin bolluğu ve halkının bir çoğunun emek olarak toplumsal sınıfında işçi olarak yer alan bir grup olması sebebiyle çok daha büyük hizmetlere ve sıcak bir belediyecilik anlayışına sahip olarak adil ilkeli ve dürüst bir hizmetlerle buradaki hayat standartlarını yükseltmek adına yarar sağlayacaktır. Bununda başlangıcı Kapaklı’da Özkan Yücel ve Tekirdağ’da da Prof. Dr. Naim Yılmaz bu hususları göz önünde bulundurarak emek ve sermayenin buluştuğu, çalışanların arttığı bir dönemde özellikle hizmeti işçi kardeşlerimize ve ailelerine sunacak bir belediye anlayışını ortaya koyacaklardır. Kendilerini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

30 MARTA ÖNEM VERİYORUZ
Seçim çalışmaları kapsamında Tekirdağ’a geldiklerini ifade eden Bahçeli, “Sizlerle buluşmaktan mutluluk duyuyoruz. Gelişimiz sırasında yakın alakaya ve yağmurlu havada sabırla bekleyerek görüşmemize fırsat tanıdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreç Türkiye’nin kaderini değiştirecek bir süreç olacak. Yerel seçimlerin ardından Cumhurbaşkanlığı seçimi ve akabinde de Milletvekilleri seçimleri yapılacak. Bu 3 siyasi olayın bir süreç içinde devamı Türkiye’nin yeniden siyasetinin şekillenmesine fırsat tanıyacaktır. 30 Martta Belediye başkan adaylarımızı seçiyoruz. 30 Mart seçimleri bir iktidar değişikliğini ön görmemektedir. Ancak iktidarın devamı halinde nelerin olup olmayacağı konusunda iktidarı uyarmak, milletimizi de uyandırmak açısından önemli bir seçim olarak kabul edilmektedir. Hal böyle olunca 30 Mart’a önem vermeliyiz. Bütün arkadaşlarımız sandığa gitmeli oylarını kullanmalı ve sandığa sahip olarak özelliklede görevli arkadaşlarımızın sandık hilelerine de son vererek seçim sonucunun alınmasına gayret göstermeliyiz” dedi.



BAHÇELİ ÇERKEZKÖY'DEN SESLENDİ 
HARAM ÜZERİNE SERVET KURULAMAZ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim ziyaretleri kapsamında Karaağaç’ın ardından Çerkezköy'e geldi. MHP İlçe Başkanlığı önünde halka hitap eden Bahçeli'yi, yoğun yağmura rağmen binlerce kişi dinledi. Bahçeli, 30 Mart'ta AKP iktidarına ders verilmesini istediği Çerkezköylülere de Belediye Başkan Adayı Koray Önsel için MHP'nin kefil olduğunu söyledi ve haram üzerine servetin kurulamayacağını ifade etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim ziyaretleri kapsamında geldiği Çerkezköy'de yoğun yağmura rağmen binlerce kişi karşıladı. 30 Mart'ta Çerkezköylülerden AKP iktidarı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ders vermesini isteyen Bahçeli, Belediye Başkan Adayı Koray Önsel'e de MHP'nin kefil olduğunu söyledi.

BAŞKAN ADAYLARINA MHP KEFİL
Akşam saatlerinde Çerkezköy'e gelen Bahçeli, karanlık ve yağmur havaya rağmen binlerce vatandaş karşıladı. MHP Çerkezköy İlçe Binası önünde kurulan platformda yaklaşık 4 bin kişiye hitap eden Bahçeli, "Devletin başına Devlet" gelecek sloganlarıyla karşılandı. Konuşmasına Çerkezköy'den bahsederek başlayan Bahçeli, "Çerkezköy Anadolu'nun her kokusunu taşımakta" dedi. Çerkezköy'ün huzur içinde yaşaması, herkesin bir birine dost ve güven duyması için ayırım yapmadan hizmet edecek birini MHP'nin Belediye Başkan Adayı göstermesi gerektiği için Koray Önsel'i aday yaptıklarını anlatan Bahçeli, daha sonra Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nail Yılmaz'ı anons etti. Bahçeli, MHP'nin Belediye Başkan Adayları'nın arkasında olduğunu belirterek, "Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanlarımıza her aşamada destek verecek ve her zaman kefil olacaktır" diye konuştu.



17 ARALIK AKP'NİN KARA GÜNÜDÜR
Konuşmasında 17 Aralık operasyonuna da değinen Bahçeli, "17 Aralık AKP'nin kara günüdür. AKP yöneticilerinin yüz karasıdır. Herkes iktidar olabilir ama herkes ‘Ben iyi bir iktidarım’ diyemez. Bu kadar yoksulun olduğu ülkemizde, yolsuzlukla, rüşvetle mücadeleden vazgeçmemek lazım. 2013'te 154 bin işsiz oldu. Kayıtlı işsiz sayısı 746 bin. İş aramaktan vazgeçenleri de kattığınızda Türkiye'de 4 milyon işsiz var. İşsize iş arayacak yerde iktidar sadece İstanbul'un rantıyla ilgilenmiş. İktidara yanaşarak haram üzerine servet kurulamaz. Savcıyı, polisi dağıtmakla bu işlerin üstünü örtemezsiniz. Ayakkabı kutularındaki 4.5 milyon dolar her çocuğun aklında. 630 milyon dolarlık iktidar medyası oluşturmak için kurulan havuz salması yapılıyorsa bu iktidar tükenmiştir" diye konuştu.

30 MART'DA DERS VERİN
Sık sık demokrasi vurgusu yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'de iktidarın değişmesinde en önemli unsurun sandık olduğunu söyledi. 30 Mart seçimlerinde sandığın halkın önüne geleceğini belirten Bahçeli, "Önümüzde yerel seçimler var. Hemen ardından Cumhurbaşkanlığı seçimi ve daha sonra milletvekili seçimi var. Bu yüzden önümüzdeki süreç çok önemli. Recep Tayyip Erdoğan gece başını yastığa koyduğunda 'Milletim benden uzak düşüyor.' demeli. 30 Mart'ta sandık önünüze geldiğinde bu iktidara dersini verin. Bu millet diktatörü sevmez. Bu millet demokrasi ve milliyetçilikten kapamaz."dedi.
Bahçeli, yağmur nedeniyle kısa tuttuğu konuşmasının ardından beraberindekilerle Çerkezköy'den ayrıldı.

Haber: Emrah Çoğalan - Uğur Can Avcılar - Abdülhamit Albez

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şeref hayati - 10 yıl önce
süperdi gerçekten geliyor geliyor koray başkan geliyor
Avatar
seyfi - 10 yıl önce
koray önsel çerkezköye çok yakişacak.
Avatar
YURTTAŞ - 10 yıl önce
harikaydi, onca yağmura rağmen binlerce insan destek için oradaydi. helal olsun. koray başkan gönüllerin de başkani oldu.