Bakan sıkı pazarlıkçı çıktı, Nisan 2015’te açılıyor

200 yataklı Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin temeli Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu tarafından atıldı. Toplam 47 milyon TL’ye mal olacak 200 yataklı Devlet Hastanesi 23 Nisan 2015 yılında hizmete açılacak

Bakan sıkı pazarlıkçı çıktı, Nisan 2015’te açılıyor
07 Mart 2014 Cuma 08:07

Çerkezköy Hastanesi’nin temel atma töreninde üstlenici firma yetkilisini kürsüye çağıran Sağlık Bakanı Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, “Hastane inşaatı normal olarak 2015 yılının Eylül ayında tamamlanacak. Ama Çerkezköylülerin bu kadar bekleyecek zamanı yok. Üstlenici firma ve TOKİ yetkilileri buraya gelsin” dedikten sonra üstlenici firma yetkilisi kürsüye gelerek, Bakan Müezzinoğlu’na 200 yataklı hastanenin 23 Nisan 2015 yılında tamamlanacağı sözünü vererek, “Sayın Bakanım inşallah o gün iki bayramı birden kutlarız” dedi.

SİYASİ İSTİKRAR EKONOMİK İSTİKRARI GETİRDİ
AKP iktidarının 11 yıldır ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın, insanı yücelt ki devlet yücelsin’ anlayışı ile hizmet ettiğini belirten Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, bunun sonucunda siyasi istikrarın yakalandığını, bunun da ekonomik istikrarı beraberinde getirdiğini belirterek, “Ekonomik ve siyasi istikrar olmasaydı bu gün 24 bin yatak kapasiteli şehir hastaneleri projesine başlamakta zorlanırdık. Vatandaşlarımızın doktora, ilaca, sağlık kuruluşlarına, teknolojiye ulaşmalarında zorlanırdık” ifadesini kullandı.


 

BAKANDAN BÜYÜK HEDEF
Egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu ifade eden Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, siyasilerin millet adına hareket ettiğini ve milletin verdiği yetkiyi millete hizmet etmek için kullandığını belirterek, siyasi ve ekonomik istikrar sayesinde 1 yılda 1200 ambulans alımı yaptıklarını, evde sağlık hizmeti başlattıklarını, daha çağdaş ve modern hastaneler projelerini başlattıklarını belirterek, hedeflerinin Türkiye’nin civarında yer alan 1 milyar nüfuslu coğrafyaya sağlık hizmeti sunmak olduğunu söyledi.


ARTIK MİLİ İRADE GÜÇLÜ
Artık milli iradenin güçlü olduğunu, siyasi ve ekonomik istikrarı bozdurmayacağını ifade eden Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, temelini attıkları Devlet Hastanesi’nde tüm ünitelerin ve teknolojik imkanların olacağını vurgulayarak, yıl içerisinde Tekirdağ’da da 480 yataklı Şehir Hastanesi’nin temelini atacaklarını ifade etti.


BALKANLARIN SAĞLIK TURİZM MERKEZİ OLACAK
“Bölgemizi, Balkanların sağlık turizmi merkezi yapacağız” diyen Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, bunun sonucunda bölgenin cazibe merkezi olacağını belirterek, “Sevgili Çerkezköylüler, hemşerilerim. Geleceğinize, siyasi ve ekonomik istikrarınıza sahip çıkın. Oyun oynamak isteyenlere, tuzak kurmak isteyenlere fırsat vermeyin” çağrısında bulundu.


SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ
Sağlık çalışanlarına teşekkür eden Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, sağlık personelinin gece gündüz demeden cefakar ve vefakar bir şekilde çalıştığını belirterek, “Çok fedakarlık ve özveri isteyen bir meslek. Bu nedenle hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.



ARTIK BİZDE DE VAR VE OLACAK
“Bu millet hizmetlerin en güzeline, en iyisine layık” diye konuşmasını sürdüren Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, “Artık ABD’de, İngiltere’de, Fransa’da, Almanya’da hangi teknoloji ve imkan varsa ülkemizde de var ve olacak. Bütün gayretimiz ve çabamız insanı yüceltmek ve devleti güçlendirmek” ifadelerini kullandı.


ÇERKEZKÖY’E POZİTİF AYRIMCILIK YAPILDI
Çerkezköy Devlet Hastanesi Temel Atma Töreni’nde konuşan Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut ise Çerkezköy’de 10 yıldır çok güzel Belediye hizmetlerinin yapıldığını, hükümetinde 11 yıllık iktidarı döneminde Çerkezköy’e pozitif ayrımcılık yaptığını belirterek, “Çerkezköy Adliye Sarayı yapıldı ve hizmete girdi. Bugün 47 milyon TL’ye mal olacak hastanemizin temelini atıyoruz. 2012 yılında sel felaketine uğrayan Çerkezköy’de selin izlerini silerek, sorunu çözmek amacı ile 12 milyon TL tutarında dere ıslah çalışması başlatıldı. AKP iktidarları döneminde Çerkezköy, yatırımlardan aslan payını aldı ve almaya devam ediyor” açıklamasını yaptı.


ÇERKEZKÖY’ÜN DEĞERİNİ BİLİYORUZ
“Biz Çerkezköy’ün değerini, kıymetini biliyoruz” diye konuşmasını sürdüren Milletvekili Akbulut, Çerkezköy’ün teröre 13 şehit verdiğini fakat Hükümetin başlattığı çözüm sürecinin ardından 14 aydır Türkiye’nin hiç bir noktasına hiçbir vatan evladının şehit haberinin gitmediğini belirterek, bunların 12 yıldır süren siyasi ve ekonomik istikrar sayesinde olduğunu ifade etti.


11 İLÇE DE MERKEZ İLÇE OLDU
Tekirdağ’ın Büyükşehir olması ile birlikte 11 ilçenin de merkez İlçe olduğunu ve hepsinin Büyükşehir'in hizmet ve olanaklarından yararlanacağını ifade eden Milletvekili Akbulut, daha iyi hizmetlerin gelmesi ve olanların da devam edebilmesi için 30 Mart Yerel Seçimleri’nde partilerine destek istedi.

47 MİLYON TL’YE MAL OLACAK
Törende konuşan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya da temeli atılan 200 yataklı Devlet Hastanesi’nin 200 yatak kapasiteli olacağını ve KDV dahil 47 milyon TL’ye mal olacağını belirterek, hastanenin modern mimarisi ve teknolojisi ile önümüzdeki yüz yılda bölgeye sağlık hizmeti vereceğini ifade etti.





VALİ’DEN HÜKÜMETE ÖVGÜ
Türkiye’nin iyi yönetildiğini ve kaynaklarının doğru ve verimli bir şekilde kullanıldığını ifade eden Vali Yerlikaya, “Kaynaklar eskisi gibi faize değil yatırıma gidiyor. Hastane inşaatımızın kaynak sorunu yok. İnşallah 2015 yılının 9. ayında tamamlanarak hizmete açılacak” dedi.
Konuşmaların tamamlanmasının ardından açılışa katılan konuklar temel atma töreni için kurulan kürsüye çıkarak 200 yataklı Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin temelini hep birlikte attılar.









Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş - 10 yıl önce
hastane den önce saglık reformu yap ey bakan, nereye baktıgı belırsız şaşkın bakan, memura uc tüp bebek hakkı sıgortalıya diş cektırmeyen haksız bakan, muayene ücretı eczacıya ücret, ssk lıya en ucuz ılaclar yazılır onunda kesınlıkle bırısını cebınden öder, memura gelınce sınır yok sonra karsımıza cık haktan adaletten söz vur yok yok şaşkın bakan sana ve agababalarınıza guvenımız artık yok
Avatar
trakyalı - 10 yıl önce
modern görüntüsüyle örnek hastane yaptığınız için teşekkür ederiz