BELDE VE KÖYLERİN DEVRİ İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Büyükşehir yasası ile birlikte kapatılan beldeler ve köy tüzel kişiliklerinin bağlandıkları ilçelere devriyle ilgili çalışmalara start verildi. Tekirdağ Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı başkanlığındaki komisyon Çerkezköy'de toplandı

BELDE VE KÖYLERİN DEVRİ İÇİN DÜĞMEYE BASILDI
07 Şubat 2013 Perşembe 08:54

Büyükşehir Yasası ile birlikte kapanan bazı belde ve köylerin devir işlemleri için Tekirdağ Valiliği'nde komisyon oluşturuldu. Komisyonun başına ise Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı getirildi. Kocakundakçı başkanlığındaki komisyon Çerkezköy'de toplanarak kapanan belde ve köylerin devriyle ilgili işlemlere start verdi.
DEVİR KOMİSYONU ÇERKEZKÖY'DE TOPLANDI
Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı başkanlığındaki devir komisyonu Çerkezköy Kaymakamlığı'nda toplandı. Çerkezköy'e bağlanan Veliköy ve Kızılpınar ile Kapaklı'ya bağlanan Karaağaç ve Uzunhacı, Karlıköy, Bahçeağıl, Pınarça, Yanıkağıl köylerinin devri için işlemlere başlayan komisyonda Kocakundakçı'nın yanı sıra Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Tekirdağ Mahalli İdareler Müdürü Nasip Ergün, Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürü Recep Erol ve Çerkezköy Mal Müdürü İlhami Taşkın ile Çerkezköy Yazı İşleri Müdürü Muhteber Kuralay bulunuyor. Kaymakam Ayhan Bayhan'ın makamında toplanan Komisyon, Çerkezköy İlçe Özel İdare Müdürü Okay Vural'dan belde ve köylerin kayıtlarına ilişkin bilgileri aldı. Komisyon Başkanı Bekir Sıtkı Kocakundakçı, devir işlemlerinin seçimlere kadar devam edeceğini belirtti. Toplantı sonrası Komisyon Başkanı Kocakundakçı ve üyeleri Çerkezköy Hükümet Konağı önünde objektiflerimize görüntü verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.