Çanakkale Zaferi ve şehitlerimiz anılacak

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 98. Yılı tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy'de de düzenlenen törenler ile kutlanırken, 18 Mart Şehitleri Anma Günü'nde vatan uğruna şehit düşen Mehmetçiklerimiz tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de düzenlenen çeşitli etkinliklerle anılacak

Çanakkale Zaferi ve şehitlerimiz anılacak
18 Mart 2013 Pazartesi 08:59

Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü sebebiyle bir program düzenlenecek.
PROGRAM ŞEHİTLİKTE BAŞLAYACAK
Bugün saat 09.30’da başlayacak anma töreninde ilk olarak Çerkezköy Şehitliği’nde bir program düzenlenecek. Şehitliğe çelenk bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulunulacak ve Saygı Atışı yapılacak.
GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİ VURGULANACAK
İstiklal Marşımızın okunması ve Bayrağımızın göndere çekilmesinin ardından Tank. Kur. Yzb. Galip Bilgin tarafından günün anlam ve önemine yönelik bir konuşma yapılacak. Program, şehitlikte bulunan şehitlerin ziyaret edilmesinin ardından saat 10.00'da Halk Eğitim Merkezi'nde devam edecek.
HALK EĞİTİM MERKEZİ'NDE ANMA DÜZENLENECEK
Halk Eğitim Merkezi'ndeki program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayacak ve ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar ile devam edecek programda şiirler okunacak, tiyatro oyunu sahnelenecek ve Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Ekibi gösteri yapacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.