Çat kapı Kapaklı’da sahnelendi

Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü tarafından"Tiyatro Günleri " kapsamında ÇOSB Konferans Salonu’nda ücretsiz olarak sahnelenen ve birbirinin tam zıttı iki erkek kardeşin aynı evde buluşmasıyla başlayan komik ve eğlenceli bir öykünün anlatıldığı oyun beğeniyle izlendi.

Çat kapı Kapaklı’da sahnelendi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
11 Aralık 2019 Çarşamba 16:32


ÇİÇEK VE PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Birbirinin tam zıttı iki erkek kardeşin aynı evde buluşmasıyla başlayan komik ve eğlenceli bir öykünün anlatıldığı, Selçuk Soğukçay, Bilge Şen, Somer Karvan, Lemi Filozof, Burcu Tuna, Burcu Cavrar ve Güray Yazıcı’nın rol aldığı oyun vatandaşları güldürürken düşündürdü. Oyun sonunda Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin tarafından oyunculara çiçek ve plaket takdim edildi.
TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Çetin, oyunculara performanslarından dolayı teşekkür ederek, “İnşallah bir sonraki programda görüşmek üzere, katılan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.