Ç.T.S.O. geçit vermedi 3-1

Liselerarası Voleybol Turnuvası’nda karşı karşıya gelen Ç.T.S.O. Lisesi Genç Bayan Voleybol Takımı ve H.F.Z. Anadolu Lisesi Genç Bayan Voleybol Takımı mücadelesinde gülen taraf rakibini 3-1 yenen Ç.T.S.O. oldu

Ç.T.S.O. geçit vermedi 3-1
17 Aralık 2010 Cuma 00:00

Liselerarası Voleybol Turnuvası’nda karşı karşıya gelen Ç.T.S.O. Genç Bayan Voleybol Takımı ve H.F.Z. Anadolu Lisesi Genç Bayan Voleybol Takımı mücadelesinde gülen taraf rakibini 3-1 yenen Ç.T.S.O. oldu. Ç.T.S.O. Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maça iyi başlayan ve ilk seti 25-15, ikinci seti de 25-21 kazanan Ç.T.S.O. üçüncü seti kaybetmesine rağmen büyük çekişmeye sahne olan dördüncü seti de 25-23 kazanarak mücadeleden 3-1 galip ayrıldı. Anadolu Lisesi oyuncusu Ömre ve Ç.T.S.O. oyuncusu Banu karşılaşmada öne çıkan isimler oldu.

Ç.T.S.O. ETKİLİ BAŞLADI
    Mücadelenin ilk setinde Ç.T.S.O. Banu’nun etkili oyunu ve rakibinin hatalarıyla 5-0’lık bir seri yakalarken, top karşılamada sıkıntı yaşayan Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi ilk sayısını rakibinin servis hatasıyla kazandı 6-1.karşılaşmanın ilk teknik molasına 8-4’lük skorla önde giren taraf Ç.T.S.O. oldu. H.F.Z.A.L. iyi hücum edememesine rağmen Ç.T.S.O. oyuncularının hataları sonucu aradaki fark açılmadı 13-8. İlerleyen bölümlerde Banu’yla sayılar bulmaya devam eden Ç.T.S.O. ikinci teknik molaya da 16-9 önde girdi. Anadolu Lisesi savunma problemine çözüm bulamayınca Ç.T.S.O. sayı bulmaya devam etti ve ilk seti 25-15 önde kapayarak, karşılaşmada 1-0 öne geçti.

FARK İKİYE ÇIKTI
    İkinci setin ilk bölümleri karşılıklı sayılarla geçilirken ilk teknik molaya Ç.T.S.O. 8-7 önde girdi. İlk sete oranla ikinci sette daha iyi bir oyun sergileyen Anadolu Lisesi üst üste bulduğu sayılarla farkı dört sayıya çıkardı (12-8) ancak basit hatalar yapınca Ç.T.S.O. ilk olarak farkı eritti ardından da Banu’nun sayısıyla eşitliği sağladı 14-14. Bu bölümden sonra toparlanan Ç.T.S.O. ikinci teknik molaya da 16-14 önde giren taraf oldu. Setin son bölümlerinde Ömre’nin çabası Anadolu Lisesi’ne yetmedi ve Ç.T.S.O. ikinci seti 25-21 önde kapatarak durumu 2-0 yaptı.

3. SET ANADOLU LİSESİ’NİN
    3. sete daha iyi başlayan taraf Anadolu Lisesi oldu. Savunmada ve hücumda daha etkili bir oyun sergileyen Anadolu Lisesi setin ilk teknik molasına 8-6 önde girdi. Molanın ardından dirençli oyununu sürdüren Anadolu Lisesi ikinci teknik molaya da 16-11 önde girdi. Ç.T.S.O. aldığı molalarla rakibinin hızını kesmek isterken bunda başarılı oldu ve farkı bir sayıya indirdi 20-19. Setin son bölümünde daha kararlı bir oyun sergileyen Anadolu Lisesi seti 25-21 kazanarak durumu 2-1’e getirdi.

BÜYÜK HEYECANA SAHNE OLDU
    Karşılaşmanın dördüncü seti karşılıklı sayılarla başladı. İlk teknik molaya 8-7 önde giren taraf Ç.T.S.O. ikinci teknik molaya girilirken farkı dörde çıkardı 16-12. Molanın ardından Sacide Anadolu Lisesi adına üst üste sayılar bularak farkın bire inmesini sağladı 16-15. Ömre’nin plase sayısıyla eşitliği yakalayan Anadolu Lisesi Ömre’yle art arda sayılar bularak farkı üçe çıkardı 20-17.
Büyük çekişmeye sahne olan son bölümlere iki sayı geride giren Ç.T.S.O. maçı bırakmadığını gösterdi ve Banu’yla tekrar eşitliği sağladı 23-23. Moral olarak düşen Anadolu Lisesi bu oyuncunun sayılarına engel olmayınca Ç.T.S.O. dördüncü seti 25-23 kazanarak karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.