ÇTSO’da 2020’nin ilk toplantısı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 2020 yılı ilk Meclis Toplantısı, Meclis Başkan Yardımcısı Mesut Görgün’ün başkanlığında Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

ÇTSO’da 2020’nin ilk toplantısı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
22 Ocak 2020 Çarşamba 13:57

2019 YILI OYLANDI
Yoklama ve saygı duruşu ile başlayan Meclis toplantısında Aralık 2019 gelir gider bütçe izleme raporu ve mizanın ibrası görüşüldü. İlgili gündem maddesi Meclis üyeleri tarafından oylanarak, kabul edildi. Söz konusu gündem maddesinin ardından 3’üncü gündem maddesi olarak 2019 yılı gelir-gider cetveli, bilanço ve gelir cetveli ibrası gerçekleştirildi. Meclis Üyeleri tarafından görüşülen gündem maddesi, oylanarak kabul edildi. Dolaşım belgeleri satış ve onay fiyatlarının da son gündem maddesi olarak konuşulduğu toplantı, dilek ve temennilerin ardından sonra erdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.