Gençlik Merkezinden Ebeveynler ve Çocukları Yarışıyor etkinliği

Çerkezköy Gençlik Merkezi sömestir tatilini fırsat bilerek, ebeveynler ve çocuklarına yönelik olarak merkezin çok amaçlı salonda bir etkinlik düzenledi.

Gençlik Merkezinden Ebeveynler ve Çocukları Yarışıyor etkinliği
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
25 Ocak 2020 Cumartesi 12:22

Gençlik Lideri Şerife Kaçmaz ”Karnelerin verilmesi ve tatile çıkılmasını fırsat bilerek, ebeveynler ve çocuklara yönelik bir etkinik düzenledik. Etkinliğimizde soru cevap şeklinde bir yarışma düzenledi.Bu etkinliği 7-14 yaş arası gençlerimizle  gerçekleştirdik. Hem aileler hem de gençler bu etkinlikte oldukça güzel vakit geçirdilir.
Düzenlediğimiz etkinliğe çocuklarımızın, kimi annesi ile kimi babası ile kimi de abisi ile katılım gösterdi. Ailelere çocukları ile ilgili  sorular sorduk”dedi.
Kaçmaz yarışmanın etkiliğin içeriği ilgili verdiği bilgide; “Ailelere,  çocuğunuzun  en sevdiği renk,yemek,en yakın arkadaşı, ayakkabı numarası, hayalindeki meslek, en sevdiği çizgi film karakteri gibi sorular sorarken, çocuklarımızada ebeveyninizin  en çok kullandığı kelime gibi sorular sorduk. Etkinlik sonrasında kazananlara kitap hediye edilerek ikramlarda bulunduk. Zevkli ve eğlenceli birgün oldu”ifadelerini kaydetti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.