Gençlik merkezinden Sosyal medyadan- Sosyal meydana etkinliği

Çerkezköy Gençlik merkezi, geçtiğimiz hafta sonu sosyal medyanın özellikle genç ve çocuklar üzerindeki etkisini azaltmak ve onları meydanlara çekebilmek amacıyla “Sosyal Medyadan, Sosyal Meydana” isimli bir etkinlik düzenledi.

Gençlik merkezinden Sosyal medyadan- Sosyal meydana etkinliği
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
20 Ocak 2020 Pazartesi 13:48

Çerkezköy Gençlik Merkezi Müdürü Emhrah Baran düzenledikleri etkinlikle ilgi olarak yaptığı açıklamada “Malesefa sosyal medya çocuklarımızı ve gençleri sokaktan koparmakta. Biz böyle bir etkinlilkel farkındalık yaratmak gençlerimizi sosyal mekanlarda vatandaşla ve birbirleriyle kaynaştırmak istedik.
Gençlik Liderimiz Şerife Hanım, Gençlik ve spor bakanlığının projelerinden biri olan “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana etkinliğini gönüllü gençlerimizle birlikte Çerkezköy Center'da düzenledi. Etkinliğimizde; yüz boyama, resim, gitar ve piyano dinletisi yapılarak keyifli ve eğlenceli dakikalar geçirdik. Aile ve gençler yoğun ilgi gösterdi. Bu katılım bizi çok memnun etti. Amacımız bu ve benzeri etkinliklerle gençlerimize y keyifli ve eğlenceli dakikalar geçirtmek ve onları sosyal hayatın içine sokmak” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.