Kasaplar denetleniyor

Kapaklı Belediyesi tarafından halkın sağlığını korumak amacıyla gıda üzerine üretim ve satış yapan iş yerlerine yönelik denetimler sürüyor. Bu amaçla Zabıta ve Sağlık işleri müdürlüğü ekipleri ilçede faaliyet gösteren kasapları denetliyor.

Kasaplar denetleniyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
25 Aralık 2019 Çarşamba 13:45


Vatandaşların hijyenik şartlarda ve daha sağlıklı et tüketebilmesi amacıyla işletmelere yapılan denetimlere ilişkin açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, halkın sağlıklı gıda maddeleri tüketmeleri konusunda titiz davrandıklarını ve denetimler gerçekleştirmeye devam ettiklerini  ifade etti.
"BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN HALKIMIZIN SAĞLIĞIDIR"
Kapaklı Belediye Başkanı Çetin, “Önemli gıda maddeleri arasında yer alan kırmızı ve beyaz etin vatandaşlarımıza sunulduğu kasaplarımızı periyodik olarak denetlemelerimize devam ediyoruz. Yaptığımız bu denetimde öncelikle işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı, genel temizlik, mezbaha harici kaçak olarak hayvan kesilip kesilmediği, çalışanların ve işyerinin hijyeni ile alakalı konulara dikkat ediyoruz. Kurallara uymayan ve eksik evrakı bulunan esnaflarımızı uyarıyor ve eksikliklerini gidermesi konusunda süre veriyoruz.Amacımız esnaflarımıza ceza kesmek değil ,  bizim için önemli olan  halkımızın sağlıdır” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.