Kasım ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Kapaklı Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı 4 Kasım Pazartesi günü saat 14.00'da meclis salonunda Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında gerçekleştirildi.

Kasım ayı Meclis Toplantısı yapıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
06 Kasım 2019 Çarşamba 14:07


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan meclis toplantısı, Ufuk Bayraktar'ın Kapaklı Belediyesi Özel Kalem Müdürü, Belediye Başkan Yardımcısı İslam Özçiftçi'nin Muhtarlıklarla Sorumlu Yönetici konumuna getirildiğini belirten yazının oy birliği ile kabul edilmesiyle devam etti.
OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ
Ardından İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan Sosyal Denge Tazminatı konulu yazı görüşülmesine geçildi. İlgili madde gereği Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'e yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.  İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan Boş Kadro Değişikliği konulu yazı ve Sözleşmeli Personel konulu yazı görüşüldü. İlgili maddeler oy birliğiyle kabul edildi.
İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan Protokol Yetkisi konulu yazı görüşülerek Başkan Çetin’e yetki verilmesi oybirliğiyle kabul edildi.
Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Satranç Federasyonu Kapaklı Temsilciliği ve belediye tarafından 16-17 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk Satranç Turnuvası organizasyon protokolü imzalanması için belediye başkanına yetki verilmesi konusu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
"İMAR KOMİSYONUNA HAVALE EDİLDİ"
Atıf Mıstaçoğlu tarafından sunulan herhangi bir park alanına Şehit Şerife Bacı ismi verilmesi ve İspanya’da düzenlenen Avrupa Gençler Şampiyonasında Avrupa Şampiyonu ve Avrupa ikincisi olan Azra Çavuş ve Işıl Zafer’in isimlerinin ilçedeki park veya bir sokağa verilmesi konuları oy birliğiyle İmar Komisyonuna havale edildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.