Kent Konseyi kolları sıvadı

Çerkezköy Kent Konseyi'nin Yürütme Kurulu toplantısı Kent Konseyi Başkanvekili Şükrü Dumanlar Başkanlığı'nda yapılırken, Yürütme Kurulu toplantısında Çalışma Kurulları ve Çalışma Meclileri oluşturuldu.

Kent Konseyi kolları sıvadı
23 Aralık 2010 Perşembe 00:00

Çerkezköy Kent Konseyi'nin Yürütme Kurulu toplantısına Kent Konseyi Başkanvekili Şükrü Dumanlar Başkanlık ederken toplantıya Yürütme Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Ziya Özek, Salih Kılıç, Rağbet Erol ve Hikmet İşcan katıldılar.

KURULLAR OLUŞTURULDU
    Açılış ve yoklamanın ardından Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplantısıda önce Çalışma Kurulları oluşturuldu.
    Toplantıya Başkanlık eden Şükrü Dumanlar, Proje Geliştirme Grubu için Özber Çetin, Murat Akay, Erol Taşdelen, Ali Günal Kahramanoğu, Özgür Geyiktepe'nin, İmar, Planlama, Şehircilik, Trafik ve Ulaşım Grubu için İlker Börekci, Dündar Orhan, Kemal Engin, Macit Biryol, İlhan Temur ve Evren Akburu'nun, Çevre Sağlığı Grubu için Emine Yasavul, İlhan Ulusoy, Yusuf Korkmaz, Keziban Kaya ve  Hasret Yıldız'ın yazılı olarak müracaat ettiğini belirterek, Yürütme Kurulu'nun bu isimleri kabul edip, etmediğini sordu. Yapılan oylama sonucu adı geçen kurullara müracaat edilen isimler oy birliği ile kabul edildi.

MÜRACAAT EDİLEBİLİR
    Kültür, Sanat ve Sosyal Faaliyetler Grubu ile ilgili ise müracaatların ise devam ettiğini belirten Başkanvekili Şükrü Dumanlar, müracaatların Kent Konseyi Başkanlığı'na müracaat etmelerini istedi.

ÇALIŞMA MECLİSLERİ DE OLUŞTURULDU
    Çalışma Grupları'nın oluşturulmasının ardından Çalışma Meclislerinin tespit edilmesine geçildi. Başkan Vekili Şükrü Dumanlar, Kadın Meclisi'ne Rağbet Erol, Özlem Güneş, Yasemin Bilican, Emine Demir, Mualla Sarıçoban, Havva Vatan, Fatma Aybars, Aysun Genç, Gençlik Meclisi'ne Prof. Dr. Ziya Özek, Ebru Mayda, Merve Kartal, Cuma Çökükoğlu, Tuğçe Uygun, Bilal Güzel, Hüseyin Çolakoğlu, Engelliler Meclisi'ne Serkan Karagöz, Hayrettin Çetinkaya, Vahap Akay, Salih Küpelioğlu, Dr. Necati Karaoğlu, Çocuk Meclisi'ne Turgut Ekici, Hatice Sadıkoğlu, Şengül Akman, Aybüke Kale, Huriye Çınar seçildiler.

CUMA GÜNÜ TOPLANIYOR
    Kent Konseyi'nin Çalışma Gruplarının ve Çalışma Meclislerinin oluşturulduğunu belirten Başkanvekili Şükrü Dumanlar, Çalışma Gruplarının Cuma günü saat 14.00'da Belediye Nikah Salonu'nda toplanacağını ve her grubun kendi arasında 1 Başkan, 1 Başkan Yardımcısı ve 1 Yazman seçeceğini ve ardından kendi alanları ile ilgili çalışmalar yaparak, bunları bir rapor halinde Kent Konseyi Yürütme Kurulu'na sunacağını açıkladı.

İSTEYEN GÖREV ALABİLİR
    Kent Konseyi'nin 2011 yılı Genel Kurulu'nun Ocak ayının sonunda yapılacağını da belirten Şükrü Dumanlar, "Çalışma Gruplarında ve Çalışma Meclislerinde görev almak isteyen, katkı sunmak isteyen arkadaşlarımız Cuma gününe kadar Belediye'nin 4. katında tahsis edilen Kent Konseyi Bürosu'na müracaat etsinler ve aynı gün 14.00'da yapılacak olan toplantıya katılsınlar" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.