Kent merkezinde bayram temizliği

Çerkezköy'deki evsel atıkları toplayan Şafak Temizlik, Ramazan Bayramı nedeniyle temizlik çalışması yapıyor. Bayram'da daha temiz ve kullanışlı cadde ve sokakların olması için bir dizi tedbir alındı. Bayram öncesi son çalışmaları sürdüren Şafak Temizlik İşletme Müdürü Muammer Sevim, Ramazan Bayramı özel tedbirlerini anlattı

Kent merkezinde bayram temizliği
06 Ağustos 2013 Salı 08:22

Ramazan Bayramı'nda çevre temizliği ve katı atıkların toplanması konusunda bir dizi ekstra tedbirler alan Şafak Temizlik, son bir haftadır sürekli temizlik çalışmaları sürdürüyor. Çerkezköy Belediyesi adına evsel atıkların toplanması ve çöp konteynırlarının boşaltılmasını gerçekleştiren Şafak Temizlik İşletme Müdürü Muammer Sevim, Bayram özel tedbirlerini açıkladı.
CAMİ VE MEZARLIKLAR TEMİZLENİYOR
Şafak Temizlik İşletme Müdürü Muammer Sevim, Ramazan Bayramı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Muammer Sevim, Perşembe günü başlayacak Ramazan Bayramı nedeniyle evsel atıklar ve çevre temizliği konusunda aldıkları tedbirleri açıkladı. Sevim, Bayram'da vatandaşların akınına uğrayan cami ve mezarlıkların temiz olması için cami ve mezarlıklarda Bayram temizliği yaptıklarını duyurdu. Sevim, "Çerkezköy'deki tüm camiler ve mezarlıkların çevre temizliğine yaptık. Ekiplerimiz, cami avluları ve mezarlık çevresinde genel bir temizlik yaptı. Bayram Namazı için camilerimiz yoğunluk yaşayacak. Yine bayramlarda en fazla gidilen yerlerin başında mezarlıklar geliyor. Bu yüzden bu mekanlarda temizlik çalışması yapıyoruz. Vatandaşlarımız cami ve mezarlıklarda temiz bir çevreyle karşılaşmaları için hazırlığımızı yaptık" diye konuştu.
ÇEVRE TEMİZLİĞİ İÇİN ÖNLEM ALINDI
Bayram'da temizlik işlerinin aksamaması ve çevre temizliğinin sağlanması için mesailerde düzenlemeye gittiklerini belirten Muammer Sevim, "Bayram süresince 7 çöp aracı, 1 süpürge makinesi, 1 yıkama aracı ve çevre temizliğinde kullanılmak üzere tıbbi atıkları topladığımız kamyonetimizle hizmet vereceğiz" dedi. Bayram süresince sürekli görevli personellerinin bulunacağını söyleyen Müdür Sevim, "Bayramda sık sık çöp konteynırları boşaltılarak, birikmelerin önüne geçilecek" dedi.
TRAFİKTE TARTIŞMA YAŞAMAYALIM
Şafak Temizlik Vardiya Amiri Zeki Demir ise, vatandaşlara bazı uyarılarda bulundu. Araç sürücülerine seslenen Zeki Demir, "Biz günde iki kez ana arterlerdeki çöp konteynırlarını boşaltıyoruz. Bayramda bu sayı artacak. Ekiplerimizin özellikle ana arterlerdeki çöp konteynırlarının boşaltılmasında bazı sorunlar yaşıyor. Çöp aracımız biraz trafiği tıkıyor ancak bizde amme hizmeti görüyoruz. Bu konteynırları boşaltmak zorundayız. Özellikle sürücülerimizden biraz anlayış bekliyoruz. Araç şoförlerimizle bu konuda tartışmalar yaşıyorlar. Bizde yolun tıkanmasını istemeyiz ama üç beş dakika anlayış bekliyoruz" çağrısı yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.