Kopan kulak operasyonu!

Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde başarılı bir operasyonla sol kulağının yarısı kopan E.S. isimli marangoz ustasının kulağı yeniden yerine dikildi. Kulağının yarısı elinde hastaneye gelen genç marongoz ustasının imdadına yetişen kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Bahadır Baykal, “Ameliyat çok başarılı geçti” açıklamasında bulundu.

Kopan kulak  operasyonu!
09 Aralık 2010 Perşembe 00:00

Edinilen bilgiye göre kulağı kapıya sıkışarak yarısı kopan genç marangoz ustası E.S. (31) kulağının yarısı kopmuş halde ve kopan kulağı ile birlikte hastaneye geldi. Hemen operasyona alınan gencin kulağı tekrar yerine dikildi.

BAYKAL                 MÜDAHALE ETTİ
    Devlet Hastanesi KBB Uzmanı Bahadır Baykal, kopmuş olan kulak kepçesinin bir kısmını düzeltip, şekillendirerek kopan kısmı kulak kepçesine yeniden monte etti ve dikişler ile kopan kısmı kulak kepçesine sabitledi.

ESKİ ŞEKLİNİ   ALACAK
    Yaklaşık 40 dakika süren cerrahi operasyonun başarılı geçtiğini belirten KBB Uzmanı Bahadır Baykal, “Bir süre sonra kulak eski normal şeklini alacak. Genelde bu tür ameliyatlarda komplikasyon olmazsa sorun yaşanmıyor. İnşallah bu hastamızda da yaşanmaz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.