Mevsimin ilk karı yağdı

Balkanlardan gelen soğuk hava akımıyla birlikte Çerkezköy’e yılın ilk karı yağdı. Dün sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı Çerkezköy’ü beyaza bürüdü.

Mevsimin ilk karı yağdı
13 Aralık 2010 Pazartesi 00:00

Çerkezköy’de yaşanan güneşli sonbahar günleri yerini kar yağışlı bir havaya terk etti. Balkanlardan gelen soğuk hava akımı kendini yağmur olarak hissettirdikten sonra sabah saatlerinden itibaren kar yüzünü göstermeye başladı. Geçen yıllara göre geç yağan kar, beyaz bir örtü gibi her yeri kapladı. Güne kar sürprizi ile başlayan kentte, soğuk hava vatandaşları olumsuz etkiliyor.
    Kar yağışı Çerkezköy şehir merkezi ve civarında aralıklarla devam ederken, kent merkezinde de hava sıcaklığı gece -1, gündüz ise 3 dereceye kadar düştü. Meteoroloji yetkilileri, aralıklarla yağan karın yarın da devam edeceğini bildirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.