Okul ve ibadethanelerden uzak durun

30 Mart Yerel Seçimlerine 17 gün kala siyasi partiler ve Belediye Başkan Adayları seçim ve propaganda çalışmalarını son sürat devam ettirirken, propaganda çalışmaları kapsamında siyasi partilerin okulları ve ibadethaneleri ziyaret ederek, destek istemesi tepki topluyor

Okul ve ibadethanelerden uzak durun
13 Mart 2014 Perşembe 07:51

Özellikle okullara siyasi partiler ve Belediye Başkan Adaylarının ekipleri ile birlikte yaptığı ziyaretler velilerden ve kamuoyundan tepki toplarken, “Eğitim ve öğretim kurumlarında siyasetin ne işi var? Siyaset okullara lütfen girmesin. Okullar eğitim ve öğretim yuvası olarak kullanılsın” değerlendirmesinde bulunuyorlar.
OKUL VE İBADETHANELERDEN UZAK DURUN
Çerkezköy’deki birkaç siyasi parti dışında hemen hemen hepsinin okulları ziyaret ettiğini, cami ve Cemevlerinde siyaset yaptığını belirten isminlerinin açıklamasını istemeyen bir grup vatandaş, “Seçim çalışmalarını sürdüren adaylar, partiler okullardan ve ibadethanelerden uzak dursunlar. Yavrularımızı ve inançlarımızı kimse siyasete alet etmesin” diye konuştular.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YAVUZ - 10 yıl önce
kesinlikle çok doğru bir tespit.
Avatar
55 - 10 yıl önce
doğru çok doğru siyaset + yalan =sataşma okullarımızda istemiyoruz.
Avatar
hangi grup bu acaba - 10 yıl önce
okullarda çocuklarla değil, öğretmenlerle görüşme yapılıyor, dolayısıyla kimsenin yavrusu siyasete alet edilmiyor, çok zatı muhterem adının açıklanmasını istenmeyen grup
Avatar
esnaf - 10 yıl önce @hangi grup bu acaba
öğretmenler de kimle konuşuyor peki? uzaylılarlamı?