Oyunları ve tezgahları bozmaya devam edeceğiz

Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin temel atma töreni için Çerkezköy’e gelen Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu onuruna Glory Area’da bir kahvaltı programı düzenlendi. AKP İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltıda konuşan Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, CHP ve MHP’yi eleştirerek, “Niye iftira, tezgah, kaset peşinde koşuyorsunuz? İşte millet burada. Kusurunuzu güç odakları, medya, okyanus ötesi ile gideremezsiniz. Siyaset millet ile yapılır millet ile” çıkışında bulundu

Oyunları ve tezgahları bozmaya devam edeceğiz
08 Mart 2014 Cumartesi 07:31

“Bütün derdimiz, tasamız bu milletin yarınlarını bugünden daha iyi yaparak, yaşam standardını yükseltmek” diyen Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Türkiye’de yaşayan vatandaşlara dünya standartlarında sağlık hizmeti sunmayı hedeflediklerini söyledi.
TEZGAHLARI BOZMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Bunun için siyasi ve ekonomik istikrarın devam etmesine ihtiyaç duyduklarını ifade eden Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, istikrarın bozulması için türlü türlü oyunların, tuzakların kurulmaya çalışıldığını belirterek, “11 yıldır kurulan tuzakları, oyunları bozarak bu noktaya geldik. Milli iradenin, istikrarın karşısına dikilen oyunları bozduk, bozmaya da devam edeceğiz” dedi.


Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu onuruna Glory Area’da verilen kahvaltıya Tekirdağ AKP Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut, İl Başkanı Ahmet Kambur, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy AKP İlçe Başkanı Reşat Bahar, Belediye Meclis Üyesi Adayları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı.
TEMEL ATMA TÖRENİ İÇİN GELDİ
Kahvaltıda konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Çerkezköy’e 200 yataklı Devlet Hastanesi’nin temelini atmak için geldiğini belirterek, “11 yıllık iktidarımız döneminde gece gündüz çalıştık. Tek gayemiz yarınlarımızı bugünden daha iyi yapmak” dedi.
HER TÜRLÜ OYUN OYNANIYOR
“Bütün derdimiz, tasamız bu milletin yarınlarını bugünden daha iyi yaparak, yaşam standardını yükseltmek” diyen Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Türkiye’de yaşayan vatandaşlara dünya standartlarında sağlık hizmeti sunmayı hedeflediklerini söyledi. Bunun için siyasi ve ekonomik istikrarın devam etmesine ihtiyaç duyduklarını ifade eden Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, istikrarın bozulması için türlü türlü oyunların, tuzakların kurulmaya çalışıldığını belirterek, “11 yıldır kurulan tuzakları, oyunları bozarak bu noktaya geldik. Milli iradenin, istikrarın karşısına dikilen oyunları bozduk, bozmaya da devam edeceğiz” dedi.
MİLLİ İRADE KATİLİ KİM?
Tekirdağ’da CHP Genel Başkanının AKP’yi ‘Hukuk katili’ olarak suçladığını belirten Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, “Bizleri ‘Hukuk katili’ olarak suçlayanlar 1960’da Başbakan Adnan Menderes ve arkadaşlarını asarak milli iradeyi katletmediler mi? CHP onlara destek vermedi mi? Şimdi aynı oyunu tezgahlayanların peşinde değiller mi?” diye sordu.
MİLLETİN HAK VE HUKUKUNU ÇİĞNETMEYİZ
Halkla, millet ile yürümesini beceremeyenlerin güç odakları ile iş birliği yaparak milli iradenin devam etmemesi, istikrarın bozulmaması için çaba sarfettiğini kaydeden Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, “Ama artık bu millet kendi kaderi ile kimsenin oynamasına müsaade etmeyecektir. 30 Mart için tezgah kuranları, kuyu kazanları tezgahlarında ve kazdıkları kuyuda boğacaktır. AKP kurulduğu günden bu yana millet dışında hiçbir güce yaslanmadı ve yaslanmayacaktır. Milli iradenin karşısında olanların karşısında dün olduğu gibi bugünde dimdik duracaktır. Milletin hak ve hukukunu kimseye çiğnetmeyecektir” çıkışında bulundu.
BU NE SAHTEKARLIK?
CHP’nin bundan 4-5 yıl önce 411 Milletvekili ile Meclis’ten geçen başörtüsü düzenlemesini Anayasa Mahkemesi’ne götürdüğünü fakat bugün başörtülü Adaylar gösterdiğini, başörtülü resimler astığını belirten Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, “Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu? Bu ne sahtekarlık?” eleştirisinde bulundu.
OKYANUS ÖTESİ GÖNDERMESİ
CHP ve MHP’yi Türkiye’nin gelişiminden rahatsız olmak ile suçlayan Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, “Niye iftira, tezgah, kaset peşinde koşuyorsunuz? İşte millet burada. Kusurunuzu güç odakları, medya, okyanus ötesi ile gideremezsiniz. Siyaset millet ile yapılır millet ile. Samimiyet ve gayret ile milletin kapısını çalacaksınız, gönlüne gireceksiniz. Bunun dışındakilere bu necip millet itibar etmez çünkü” diye konuştu.
CHP’YE AĞIR ELEŞTİRİ
30 Mart Yerel Seçimlerine 25 günden az bir süre kaldığını ifade eden Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, “Milli iradenin karşısında olanlara 30 Mart’ta derslerini verin. CHP bırakın iktidar olmayı 3 günlüğüne Sağlık Bakanlığı’nı yönetse bunlar ambulans uçakların yakıtlarını koyamazlar. Şimdi çıkmışlar ülkeyi yönetmeye talip oluyorlar” dedi.
Tekirdağ’ın artık Büyükşehir olduğunu ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin dinamiklerinin artık İstanbul ile yarışır vaziyette olacağını ifade eden Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, partililerden çok çalışarak AKP’yi Yerel Seçimlerde tekrar iktidara taşımalarını istedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çerkezköylü - 10 yıl önce
akpartinin en büyük ihanetcisi ali ertemdir hakımızı helal etmiyoruz daha düne kadar akpartiyede akpartililerede düz kontak küfür edeni akpartililere baş tacı yaptığı için ak partiye oy verince o küfürler nisan yağmuru gibimi gelicek ak partiye oy yok
Avatar
edip nurettin akın - 10 yıl önce
ne kadar oyun ve tezgah varsa bu hep sizin başınızın altından çıkıyor soruyu şöyle soralım bu sefer bu millet sizin bu oyun ve tezgahlarınıza gelmeyecek
Avatar
SORU - 10 yıl önce
bir soru;her zaman haksızın yanında olduk diyen,adaletli olduk diyen ali ertem:belediyedeki taşeronlar bünyesinde,belediye çalışanlarına akraba ve yakın olan kaç kişi istihdam edilmektedir(meclis üyeleri dahil)...cevaplarsanız seviniriz...
Avatar
kemal öz - 10 yıl önce
halkın desteği gittikçe azalıyor.koltuk sallanıyor ali ertem...
Avatar
SORU - 10 yıl önce
a2004-2009 yılları arasında 3 yıl içinde bir belediye başkanı 20 den fazla sefer yurtdışı gezisini valilik izni de olmadan yapmışmıdır?gittiği ülkeler moldova,beyaz rusya gibi ülkelermidir?gittiyse neden gitmiştir?belediye faaliyetlerini incelemek için mi???yetkili biri cevaplarsa seviniriz...
Avatar
varmı otesi - 10 yıl önce
belediye ye alınan bazı şahıslar nasıl işe alındı mesela sisin kadın kollarından birisinin iki cocuğu biri belediyeye biri kaymakamlığa nasıl aılndı ve diğer calışanlar coğu akraba bunu bi acıklayın
Avatar
adalet - 10 yıl önce @çerkezköylü
ali ertemin oyları samimi dürüst projelerini gerçekleştirme güveni veren koray beye gidecek .30 martta başkan koray bey olacak.
Avatar
57 - 10 yıl önce @varmı otesi
bu konuyu araştırın ey siyasiler uyumayın bir sürü alınan insan var senin benim çocuğumun hakkı yeniyorrrrrrrrrrrrrrr