PTT 4. ŞUBESİNİ AÇMAYA HAZIRLANIYOR

PTT Çerkezköy'de 4. şubesini açmaya hazırlanıyor. Yıldırım Beyazıt Şubesi olarak hizmete girecek yeni şubenin 15-20 güne kadar faaliyete geçirileceğini belirten PTT Çerkezköy Şube Müdürü Ali Arslan, şube binası temin eden Çerkezköy Belediyesi'ne de teşekkür etti

PTT 4. ŞUBESİNİ AÇMAYA HAZIRLANIYOR
14 Mart 2014 Cuma 07:46

PTT Çerkezköy Müdürlüğü, 4. şubesini açmaya hazırlanıyor. Daha önce İstasyon Mahallesi, Fatih Mahallesi ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde şubeler açan PTT, son olarak Fevzi Paşa Mahallesi ile Yıldırım Beyazıt Mahallesi arasında yeni bir şube açacak. PTT Müdürü Ali Arslan, 4. şubenin PTT Yıldırım Beyazıt Şubesi adını alacağını belirtti.
Çerkezköy Belediyesi tarafından hizmet binası yaptırılan PTT tarafından ise mefruşatı ve personeli temin edilen yeni şubenin yaklaşık 20 gün içerisinde hizmete gireceğini belirten PTT Şube Müdürü Ali Arslan, "Kredi verme işlemleri, hesap açma işlemleri ve PTTcell hizmetleri dışında tüm PTT işlemleri bu yeni şubemizde yapılabilecek. Vatandaşlarımız her türlü tahsilat, posta çeki, havale, maaş ödemesi, işsizlik ödemesi gibi Çerkezköy Şubemizin yaptığı işlem hizmetleri verilecek. Genel Müdürlüğümüz başta saydığım işlemleri sadece merkezin yapabileceği işlemler kapsamında tuttuğu için bu işlemleri şubelerimizde yapamıyoruz. Şu anda şu mefruşatı ile ilgili masa sandalye ve diğer materyallerin siparişini verdik. Tahmini olarak 15-20 gün içerisinde Yıldırım Beyazıt Şubemiz'de hizmet vermeye başlayacağımızı düşünüyorum. Bize hizmet binası temin eden Çerkezköy Belediyesi'ne de teşekkür ediyorum."dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.