Sevginize hizmetlerimizle cevap vereceğiz

Seçim çalışmaları kapsamında Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Kapaklı’ya geldi. İlk olarak Kapaklı Samsunlular Derneği’nde hemşerileriyle bir araya gelen Bakan Kılıç, daha sonra Beyaz Saray Düğün Salon’una geçerek burada partililerle bir araya geldi. Bakan Kılıç yaptığı konuşmada, “Bizim görevimiz yerel ve genel olsun göstermiş olduğunuz sevgiye çalışmalarımız ve hizmetle cevap vermektir. Biz buna talibiz. Asıl iş 30 Marttan sonra başlıyor. Çünkü hizmet sevdasıyla yola çıkmış bu kadroların hizmet yolculuğu başlıyor. Siz bir kere Ak Parti belediyeciliğiyle tanıştıktan sonra bir daha Ak Parti belediyeciliğinden ayrılmazsınız” dedi

Sevginize hizmetlerimizle cevap vereceğiz
18 Mart 2014 Salı 07:41


İLK DURAK SAMSUNLULAR DERNEĞİ OLDU
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında Kapaklı’ya geldi. Cumartesi akşamı saat 19.00’da Kapaklı’ya gelen Bakan Kılıç’a, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Ak Parti Tekirdağ Koordinatörü Harun Karaca ile Ak Parti İl Başkanı Ahmet Kambur da eşlik etti. Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz ve partililer tarafından karşılanan Bakan Akif Çağatay Kılıç, Beyaz Saray Düğün Sarayı’ndaki programı öncesinde ilk olarak Kapaklı Samsunlular derneğine götürülerek hemşerileriyle bir araya getirildi.
KAPAKLI BELEDİYESİNİ BAŞBAKANIMIZA HEDİYE EDECEĞİZ
Hemşerileriyle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, yarım saatlik kısa bir toplantının ardından Beyaz Saray Düğün Sarayı’na geçti. Bakan Kılıç burada Samsunlu hemşerileri ve partiler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen toplantı da ilk olarak Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan konuştu. Kapaklı’ya bereket yağdığını ifade ederek konuşmasına başlayan Orhan, “Kapaklı ilçe olduktan sonra ilk olarak iç işleri bakanımız geldi. Şimdi de Samsunlu kardeşimiz, değerli bakanımız Samsunlu hemşerilerinin yoğun olduğu Kapaklı’yı ziyarete geldi. Ak Parti Ailesi olarak Bakanımızı İlçe Teşkilatımıza götürmedik. Zaman kısıtlı olduğu için bu hakkımızdan feragat ederek kendisini Samsunlular Derneği’ne götürdük. Bundan dolayı da Samsunlu hemşerilerimize ayrıca teşekkür ediyoruz. Kapaklının ilçe olması biliyorsunuz ki Tekirdağ büyükşehir yasasıyla gerçekleşti. İlçe olma hakkı Kapaklı’ya verilince bizlere de burada bir borç düşüyor. Başbakanımıza Kapaklı belediyesini Ak Partiyi kazandırarak teslim etme hakkı düşüyor” diye konuştu.
DİŞİNİZİ SIKARAK ÇALIŞMANIZI İSTİYORUM
Ali Osman Orhan’ın konuşmasını tamamlamasının ardından kürsüye gelen Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan adayı Ömer Karadeniz ise, “Her salon toplantılarımızda dolup taşıyor. Bu akşam sizlerin huzurunda Başbakanımızın temsilcisi olarak bulunuyorum. O kendini ifade ederken ‘Ben bu milletin hizmetkarıyım’ diyor. Madem Başbakanımız milletin hizmetkarıysa bende bu Kapaklı’nın sizlerin hizmetkarı olarak buradayım. Bütün renkleriyle bütün desen ve unsurlarıyla Kapaklı’da kim varsa herkesin hizmetkarıyım ve olmaya da devam edeceğim. Biz bu milleti seviyoruz ve bu millete sevdalı olduğumuz için bu hizmete talip olduk. Mecnun’un Leyla’ya aşkı neyse, Ferhat’ın Şirin’e tutkusu neyse, Kerem’in Aslı’ya sevdası neyse bizimde bu millete Kapaklı’ya olan sevgimiz sevdamız budur. Önümüzde kısa bir süre kaldı. Bu seçim benim değil, Türkiye’nin istiklal seçimidir. Bu yüzden de hepinizin biraz daha dişini sıkıp çalışmanızı istiyorum” dedi.
3 BİN KİŞİ İLE TEKİRDAĞ’A ÇIKARTMA YAPMAK İSTİYORUM
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 19 Martta Tekirdağ’a geleceğini belirten Karadeniz, “O gün Saat 14.00’da araba kaldıracağız. Şu anda araba sıkıntımız var ve araba bulamıyoruz. Lütfen arabası olanlar bize bildirsin. Destek ve katkı bekliyoruz. Kapaklı’dan 3 bin kişi ile Tekirdağ’a çıkartma yapmak istiyorum. Bizleri ziyarete gelen Bakanımıza da çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.
GECE GÜNDÜZ DEMEDEN HİZMET EDECEĞİZ
Konuşmaların devamında kürsüye Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Yel geldi. Yel konuşmasında şunları söyledi; “İnşallah yüce rabbim nasip ederse siz dava arkadaşlarımızla birlikte 30 Martta Kapaklı ve Tekirdağ Ak belediyecilikle buluşacak. Bu zafere inanıyoruz. Kapaklımızda da inanıyorum ki Ak Parti bayrağı belediyede yükselecek. Kapaklı belediyesine Ak Partinin mührünü vurmaya geliyoruz. Kendimize ve tecrübemize ve başbakanımıza güveniyoruz. Başbakanımız 1994 yılında İstanbul’da belediye başkanı olmasıyla yeni bir dönem başladıysa 2014 30 Martta da Kapaklı ve Tekirdağ’da da Ak Parti miladı olacak. Biz kollarımızı açtık 874 bin 975 bin Tekirdağlıya diyoruz ki biz sizleri seviyoruz ve gece gündüz demeden hizmet edeceğiz”
TEKİRDAĞ GÖZÜNÜ AÇTI AK BELEDİYECİLİĞİ TÜM BELEDİYELERE KAZANDIRACAK
Tekirdağ’ın 4 milyon dekar ekilebilir arazisiyle büyük tarım kenti olduğunu ifade eden Yel, “Yollarıyla, demiryolları ve limanlarıyla lojistik bir kent. Dolayısıyla uyuyan değiliz uyandırmaya geliyoruz. Yerelde Tekirdağ’ımız CHP zihniyetiyle baş başa kalmıştı hizmetten de nasibini alamamıştı. Ama bundan sonra Tekirdağlı gözünü açtı Ak Parti belediyeciliğini tüm belediyelere kazandırarak yoluna devam edecek. Nasıl ki Türkiye’nin kurtuluşu Samsundan başladıysa Kapaklının kurutuluşu da Samsunlu hemşerilerimizin verdiği destekle başlayacak” diye konuştu.
NEREDE BİZE İHTİYAÇ DUYULUYORSA ORADAYIZ
Mustafa Yel’in konuşmasını tamamlamasının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılış konuşmasını yapmak  üzere kürsüye geldi. Yerel seçimler dolayısıyla bir araya geldiklerini belirten Bakan Kılıç, “Bizler Hükümet temsilcileri olarak Başbakanımızın talimatları ve çizdiği yolda bütün kabine üyeleri olarak karşı karış Türkiye’yi geziyoruz. Nerede adaylarımıza destek olabileceksek sizlere daha iyi hizmet verebilmek için nerelerde yardımcı olabiliyorsak oralara gidiyoruz. Ak Parti içinde başka bir siyasi partide olmayan çalışma unsuru içindeyiz. Şu anda görevimiz bakanlık olabilir ama seçim takvimi halindeyiz. Seçim koordinasyon merkezimiz ve merkezden sorumlu vekillerimiz bizlere nerede ihtiyaç duyuyorlarsa biz onların emrindeyiz. İşte bu teşkilat işi ve teşkilat anlayışıdır. Gençlik Kollarından beri siyasetin içinde olan Genel Başkanımızın bizlere çizmiş olduğu vizyon budur” dedi.
BAŞBAKANIMIZ İÇİN BİRAZ DAHA SABIR
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kendilerine ‘Hizmeti alacak vatandaşın ayağına gideceksiniz’ dediğinin altını çizen Bakan Kılıç, “O size değil siz onun ayağına gideceksiniz diyor. Bakanlık makamında, mecliste, belediye de oturup vatandaşın ayağına gelmesini beklemeyeceksiniz siz ayaklarına giderek vatandaşla doğrudan temas içinde olacaksınız diyor. Biz Ak Parti olarak bütün teşkilatımızla, milletvekillerimiz, kabine üyelerimiz, kadın kollarımız gençlik kollarımız ve ana kadememizle hep aranızda olduk hiç başka bir yerde olmadık. Bu seçim çok farklı, bu artık yerel seçimden çıktı, farklı bir noktaya geldi. Dolayısıyla çok değerli kadın kollarındaki kardeşlerimiz ağabeylerimiz sizin bugün göstermiş olduğunuz çaba önemli, kısa bir süre kaldı yüzde 10-15 gün daha gayret, sonrasında büyük bir başarı elde edeceğiz. Sizlerden rica ediyoruz hükümet olarak teşkilat olarak ama hepsinden önemlisi Başbakanımız için az daha sabır” diye konuştu.
AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİN FARKINI SİZLERDE YAŞAYIN
Teşkilat olarak koordineli ve iyi çalışmalarının altında yatan sebebi disiplin olarak değerlendiren Bakan Akif Çağatay Kılıç, şunları söyledi; “Bu kadar disiplinli ve yoğun çalışan teşkilat 31 Mart’ı bekleyecek mi? Tabi ki hayır. 30 Mart akşamı 20.00-21.00 sıralarında burada kimin başkan olduğunu ilan edeceğiz. Bizim şu anki görevimiz Spor Bakanlığı ve koordineli çalışmalarımız. Biz bu çalışmalarımızı her zaman yerel aktörlerimizle yani belediyecilerimizle Ak Parti belediyeciliğiyle en iyi şekilde yapıyoruz. Çok yoğun çalışmalarımız var fakat açık söylüyorum Ak Parti belediyeciliğin olduğu illerde ilçeler de biz daha çok iyi hizmet veriyoruz. Biz Ak Parti iktidarlarında bütün belediyelere eşit davrandık. Geçmişte bu böyle değildi iktidar kendi belediyelerine daha farklı davranırdı. Biz eşit davrandık çünkü hizmet vatandaşımız için yapılıyor. 30 Mart akşamı Ömer Başkanı artık burada Belediye Başkanı yapın ki en güzel yarınlar Kapaklı’ya gelsin. Ak Parti belediyeciliğin farkını sizlerde yaşayın”
30 MARTTA BAŞBAKANIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ
Samsunlu hemşerilerine özellikle teşekkür ettiğini ifade eden Bakan Kılıç, “Bu kardeşinize sahip çıktınız. Böyle devam edildiği taktirde aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Sizler kendi belediye başkanınızı seçerken lütfen alacağınız hizmetleri iyi düşünün. Bizde seçildiği günden itibaren tamam gidip oturtayım bir sonra ki seçimde yeniden çıkarım düşüncesi asla olmaz. Bizim ne teşkilat yapımız ne vekillerimiz ne de Genel Başkanımız buna müsaade etmez. 24 saat esaslı çalışıyoruz. Biz ancak hizmet için buradayız başka bir derdimiz yok. Gücümüzü azaltıp aramıza fitne sokma isteyenler var ama buna müsaade etmeyeceğiz. Biz bir, beraber ve hep beraber Türkiye olacağız. Bu akşam bizlere büyük mutluluk yaşattınız Allah razı olsun. Bizim görevimiz yerel genel olsun göstermiş olduğunuz sevgiye çalışmalarımız ve hizmetle cevap vermek. Biz buna talibiz. 30 Marttan sonra asıl iş başlıyor. Çünkü hizmet sevdasıyla yola çıkmış bu kadroların hizmet yolculuğu başlıyor. Siz bir kere Ak Parti belediyeciliğiyle tanıştıktan sonra bir daha Ak Parti belediyeciliğinden ayrılmazsınız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.