THK’nın en büyük hayali gerçek olacak mı?

THK’nın 2013 yılı hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulunan THK Çerkezköy Şubesi’nin 33 yıllık Başkanı Mustafa Zümbül, en önemli projelerinin kendi binalarına geçmek olduğunu dile getirirken, bu konuda çalışmalara başladıklarını söyledi ve ‘Bu projeyi hayata geçirmek ve Çerkezköy’e kalıcı bir eser bırakmak bizim için çok önemli. Yeni binamıza kavuştuğumuz zaman vatandaşlarımızla da daha fazla iletişim içinde olacağız” dedi

THK’nın en büyük hayali gerçek olacak mı?
23 Ocak 2013 Çarşamba 08:40

Türk Hava Kurumu (THK) Çerkezköy Şubesi’nin yaklaşık 33 yıldır Başkanlığını yürüten Mustafa Zümbül, kurumun 2013 hedeflerine değinirken, hayata geçirmek istedikleri en önemli projenin kendilerine ait bir bina olduğunu belirtti. Zümbül, rutin çalışmaları dışında düşünülen bu proje ile Çerkezköy’e kalıcı bir eser bırakacaklarını ve bunun kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti.
EN ÖNEMLİ PROJE BİNA PROJESİ OLACAK
2013 yılı içinde hayata geçirmek istedikleri en önemli projenin THK’ya bir bina kazandırmak olduğunu söyleyen Zümbül,  “Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası gibi kurumların nasıl kendi binaları varsa, bizim de hayalimiz, kendimize ait bir bina olması. Genel Merkez’in bu projeye destek olacağına inanıyorum. Konuyla ilgili olarak Belediye Başkanı’yla da görüşeceğim. Kendisi daha önce de bizi her zaman destekledi. Şu an aklımızda bir yer var. İlerleyen zamanda konuyu netliğe kavuşturacağız” diye konuştu. Zümbül, THK’ya hizmet etmenin çok güzel bir görev olduğunu belirtirken, THK olarak Çerkezköy’e kalıcı bir eser bırakmak istediklerini ifade etti.
VATANDAŞLARLA İÇ İÇE OLACAĞIZ
Zümbül, projenin gerçekleşmesi halinde THK’nın daha farklı hizmetler sunabileceğini de vurgularken, binalarının olması halinde ekonomik açıdan da daha güçlü olacaklarını kaydederek, “Bu sayede vatandaşlarla iletişimimiz daha iyi olacak. Halkla daha fazla kaynaşacağız. Ayrıca, vatandaşlarımızın önerilerini her zaman dikkate alan bir kurum olduğumuzdan buda bize katkı sağlayacak” ifadelerini kullandı.
ÇERKEZKÖY ŞUBESİ OLARAK ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPIYORUZ
THK’nın geçmiş zamanlarda genel olarak çok aktif olmadığını dile getiren Zümbül, Çerkezköy Şubesi’nin bu güne dek yapılması gereken her şeyi fazlasıyla yerine getirdiğine dikkat çekti ve “Ben her zaman yaptığımız hizmetleri daha ileriye taşımayı hedefledim. Örneğin fitre, zekat, kurban derisi toplama gibi rutin çalışmalarda bu hedefe her zaman ulaştık. Sosyal konularda da hiçbir zaman geride kalmadık. 33 yıldır her daim gönülden hizmet ettim. THK’nın ön planda olmasını istedim.
HAVACILIĞA İLK ADIMI BU KURSLARDA ATIYORLAR
Mustafa Zümbül konuşmasında, THK Çerkezköy Şubesi’nin kurs faaliyetlerine de değinirken, model uçak kurslarının ve Model Uçak Rehber Öğretmen kurslarının devam ettiğini hatırlattı ve THK’nın özellikle gençlere yönelik çalışma yapmasının çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Bünyelerinde devam eden kurslar sayesinde gençlerin havacılığa ilk adımı attığını dile getiren Zümbül, bu kursların devam etmesinin de çok önemli olduğunu ifade etti.
THK ÜNİVERSİTESİ AÇILDI
THK’nın bu doğrultuda çeşitli faaliyetlerinin dışında THK Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri adında bir üniversite açtığını hatırlatan Zümbül, “Burada teknisyen, uçak mühendisi, pilot yetiştiriliyor. Yeni nesillere eğitim verme açısından bu çok önemli” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.