TREPAŞ gerekli hassasiyeti göstermiyor

Son günlerde Çerkezköy’de yaşanana elektrik kesintilerinin ardından CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte konu hakkında basın toplantısı düzenledi. Öztürk yaptığı açıklamada, “2015 yılına Çerkezköyümüz maalesef soğuk ve karanlığa teslim olarak girmiştir. TREPAŞ Müdürlüğü bu konuda yetersiz kalmıştır. Toplumun büyük bir kesimi bu durumdan rahatsız olmuştur. Değerli halkımız bu konuda Trepaş yetkililerini aramasına rağmen gerekli hassasiyet gösterilmemiştir. Bir mahallede sabah 05.00’da kesilen elektrik akşam 19.00’da geliyorsa ve bu alan ısınmayı doğalgazla sağlıyorsa bu vatandaşın mağduriyetini hiç kimse karşılayamaz. Bizler bu konuda Trepaş’ın daha duyarlı olmasını en kısa zamanda da bu olayların bitirilmesini CHP olarak Trepaş’dan bekliyoruz” dedi

TREPAŞ gerekli hassasiyeti göstermiyor
05 Ocak 2015 Pazartesi 08:24

 TOPLANTI İLÇE TEŞKİLATINDA YAPILDI

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk düzenlediği basın toplantısı ile son günlerde artan elektrik kesintileri hakkında açıklamalarda bulundu. İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen toplantıya Birol Öztürk’ün yanı sıra CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olacak olan Metin Dönmez ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı.

VATANDAŞIMIZA GEREKLİ HASSASİYET GÖSTERİLMİYOR

İlçe Başkanı Birol Öztürk yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “2014 yılı bitti 2015 yılının ülkemize ve Çerkezköy’ümüze mutluluk huzur ve sağlık getirmesini diliyorum. 2015 yılına Çerkezköy’ümüz maalesef soğuk ve karanlığa teslim olarak girmiştir. TREPAŞ Müdürlüğü bu konuda yetersiz kalmıştır. Toplumun büyük bir kesimi bu durumdan rahatsız olmuştur. Değerli halkımız bu konuda Trepaş yetkililerini aranmasına rağmen gerekli hassasiyet gösterilmemiştir” diye konuştu.

SIKINTININ YATIRIM SORUNU OLDUĞUNU BİLİYORUZ

Elektrik kesintisiyle ilgili olarak yatırım sorununun olduğunu ifade eden Öztürk, “Değerli halkımız şunu bilmelidir ki Türkiye’nin 16. büyük ekonomisine sahip Tekirdağ da yatırım sıralamasında 52. Sıradayız bu sorunun sadece yatırım sorunu olduğunu bilmenizi istiyorum. Elektrik kablolarının 2015 Türkiye’sinde yer altına alınması gerektiğini düşünüyorum. Bu yatırım konusunda Sayın Belediye Başkanımız Trepaş Müdürlüğü ile defalarca görüşmüş, bizler de Kaymakamımıza yaptığımız ziyarette Kaymakamımız da bu konuda bizlere hassasiyetini belirtmiş ve Trepaş Müdürünü arayarak gerekli çalışmaların yapılmasını istemiştir. Fakat Trepaş Müdürlüğü bu konuda zannederim gerekli hassasiyeti göstermiyor” dedi.

BU OLAYLARIN EN KISA SÜREDE BİTİRİLMESİNİ BEKLİYORUZ

Birol Öztürk konuşmasının devamında ise, “Bir mahallede sabah 05.00’da kesilen elektrik akşam 19.00’da geliyorsa ve bu alan ısınmayı doğalgazla sağlıyorsa bu vatandaşın mağduriyetini hiç kimse karşılayamaz. Bizler bu konuda Trepaş’ın daha duyarlı olmasını en kısa zamanda da bu olayların bitirilmesini CHP olarak Trepaş’dan bekliyoruz. Eminim ki bu konudan halkımız kadar en az Belediye Başkanımız ve Kaymakamımız son derece rahatsız olmuştur. Bir daha böyle olayların yaşanmaması dileği ile 2015 mutluluk sağlık ve huzur getirmesini temenni eder, Elektrik kesintisiz günler dilerim. Bu vesile ile tüm halkımızın Mevlid Kandilinizi kutlarım” açıklamasında bulundu.

ELEKTRİK KESİNTİSİNİN BELEDİYEYLE ALAKASI YOK

Trepaş yetkililerinin iki günlük süre zarfında fazlasıyla yetersiz kaldığını belirten Öztürk, yaşanan elektrik kesintilerinin Çerkezköy Belediyesiyle hiçbir alakasının olmadığını ifade etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.