Türk Ocakları Çerkezköy Şubesi açıldı

Türk Ocakları Çerkezköy Şubesi Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz’ün katılımıyla Çerkezköy’de faliyete başladı

Türk Ocakları Çerkezköy Şubesi açıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
11 Aralık 2019 Çarşamba 16:01


Açılışa Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Anadolu Aydınlar Ocağı Genel Başkanı İbrahim Öztek, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve Nedim Yılancı, Türk Diyanet Vakıf-Sen Kocaeli Şube Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen Kocaeli Başkanvekili Mehmet Ali Karadaşlı, Türk Ocakları Çerkezköy Şube Başkanı Burak Candaş, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
   Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından programın açılış konuşmasını Türk Ocakları Çerkezköy Şube Başkanı Burak Candaş yaptı. Türk Ocakları Çerkezköy Şubesi’nin kuruluş aşamalarından bahseden Burak Candaş, desteklerinden dolayı Çerkezköy Belediye BaşkanıVahap Akay’a teşekkür etti.   
   Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz’ün konuşması ile devam eden programda daha sonra dualar edildi ve Türk Ocakları Çerkezköy Şubesi’nin açılış kurdelesi kesildi. Türk Ocakları Çerkezköy Şubesi açılışının hayırlı olması temennisinde bulunan Akay, dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.