Vatandaşın hizmetkarı olmak için yola çıktık

Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, Kapaklı Beyaz Saray Düğün Salon’unda Meclis Üyesi Adayları ve Proje Tanıtım programı düzenledi. Programda konuşan Ömer Karadeniz, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı sert bir dille eleştirerek, “Biz herkesin hizmetkarı olmak üzere yola çıktık. Bu kadro Kapaklı’da kişileri değil, belediyecilik zihniyetini değiştirecek. Karşımızda 8,5 yıl cezası olan bir kişi var. Biz onun yaptığı gibi insan ayırmayacağız, adam kayırmayacağız, ihaleye fesat karıştırmayacağız, evrakta sahtecilik yapmayacağız ve kamu malını zarara uğratmayacağız” dedi

Vatandaşın hizmetkarı olmak için yola çıktık
11 Mart 2014 Salı 07:25

KATILIM YOĞUN OLDU
Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan adayı Ömer Karadeniz, Beyaz Saray Düğün Salon’unda Meclis Üyesi Adayları ve Proje Tanıtım Programı düzenledi. Pazar günü saat 14.00’de gerçekleştirilen programa Ak Parti Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaettin Akbulut, Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Ak Parti Tekirdağ Koordinatörü Harun Karaca, Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Ak Parti Tekirdağ İl Başkan yardımcısı Sait Yazı, Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililer katıldı.
PROGRAM SLAYT
GÖSTERİSİ İLE
BAŞLADI
Programda ilk olarak yapılan saha çalışmaları ile ilgili slayt gösterisi yapıldı. Slayt gösterisinin ardından programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti Kapaklı ilçe Başkanı Ali Osman Orhan, programa katılan herkese teşekkür ederek, “Ak Parti son genel seçimde Kapaklı’da yüzde 45 oy aldı. O dönemde Karaağaç’tan da yüzde 65 oy oranı çıkmıştı. Bu oranlarla birlikte oy aralığımız yüzde 48’lere dayandı. Meclis üyesi arkadaşlarımızın açıklanması ve Belediye Başkan Adayımızla birlikte bu oranı yüzde 60’lara çıktı” diye konuştu.
AK PARTİ
BAYRAĞINI
BELEDİYEYE DİKECEĞİZ
Konuşmasında Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya da göndermede bulunan Orhan, “Biz adayımızı, kendi aday adaylarımızın içerisinden çıkardık. Darbeci zihniyeti taşıyan parti gibi dışarıdan atamadık. Adayımızın belirlenmesinin ardından bizlerde kırılma yaşanacağına ilişkin beklenti içinde olanlar da avuçlarını yaladı. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Tekirdağ’ı büyükşehir, Kapaklı’yı ise ilçe yaparak Kapaklı halkına büyük bir hediye sundu. Biz de bu jeste karşılık Kapaklı Belediyesi’ne Ak Parti Bayrağını dikeceğiz” dedi.
KAZAK GÖLÜ’NDE
DOĞALGAZ BULDU DA BİZİM Mİ HABERİMİZ YOK
Hazırlanan Meclis listesi hakkında da konuşan Ali Osman Orhan, “Meclis listesini açıkladığımız gün kazandığımız gündür. Kapaklı Belediye Başkanı ve CHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı ‘Kapaklı benim sayemde ilçe oldu’ diyerek yalan söylüyor. Tekirdağ’ın büyükşehir, Kapaklı’nın ilçe olmasını sağlayan Başbakanımız ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’dir. Onlar da bu yasanın iptali için Anayasa Mahkemesi’ne başvuran zihniyetin üyeleridir. Mandalı, doğalgazı Kapaklı’ya kendisinin getirdiğini ifade ediyor. Hükümet politikası olarak Çerkezköy, Kapaklı ve Saray istikametine doğalgaz döşenmektedir. Bu arkadaşımız Kazak Gölü’nde doğalgaz buldu da bizim mi haberimiz yok?” açıklamasında bulundu.
BİZİM TERTEMİZ BİR ADAYIMIZ VAR
Konuşmasına İrfan Mandalı’yı eleştirerek devam eden İlçe Başkanı Orhan, “10 yıllık Başkanlık döneminde hiçbir şey yapmadı. Hiçbir şey yapmadığı için, sürekli proje açıklıyor. Bugüne kadar neredeydin, açıkladığın projeleri kendi döneminde neden yapmadın? Bizim Adayımızın 8,5 yıllık hapis cezası Yargıtay’da beklemiyor. Bizim tertemiz bir adayımız var” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
EN ÖNEMLİ YOL
SİYASETTİR
Ali Osman Orhan’ın konuşmasının ardından ise Ak Parti Kapaklı Belediyesi Meclis Üyesi Adayları tek tek sahneye çağırılarak partililere tanıtıldı. Meclis Üyesi adaylarının tanıtılmasının ardından kürsüye Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz geldi. İlk olarak kadınların 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutlayarak konuşmasına başlayan Karadeniz, “Kadın eştir, kardeştir, anadır. Bu vesile ile tüm analarımızın ellerinden öpüyor, kadınlar gününüzü kutluyorum. Günümüzde insana hizmet etmenin birçok yolu var. En önemli yol siyasettir. Biz siyaseti insanlara hizmet etmenin bir yolu olarak görüyoruz. Çünkü insanı seviyoruz. Ak Parti insan odaklı hizmet endeksli bir harekettir. Bu kainat içinde en kutsi varlık insandır. Allah insanı kainatın merkezine yerleştirmiştir” ifadelerini kullandı.
BU KADRO
KİMSESİZLERİN
KİMSESİ OLACAK
Yola çıktıklarında adalet kavramında vazgeçmediklerinin altını çizen Karadeniz şunları söyledi; “Şükürler olsun çıkardığımız kadroyla bunu sağlamış bulunuyoruz. Bu kadromuz Kapaklı’nın bütün renklerini, bütün desenlerini, bütün unsurlarını temsil eden bir kadrodur. Biz hiçbir zaman bir bölgenin, dar bir zümrenin, bil ilden göçenlerin adayı olmadık, olmayacağız. Biz herkesin hizmetkarı olmak üzere yola çıktık. Bu kadro Kapaklı’da kişileri değil, belediyecilik zihniyetini değiştirecek. Bu kadro temsilde adil olacak, hizmeti eşit ve adil dağıtacak. Zorlaştırmayacak kolaylaştıracak. Nefret ettirmeyecek, sevdirecek ayrıştırmayacak birleştirecek. Ötekileştirmeyecek, kucaklayacak. Öfkeyle kinle değil, sevgiyle şefkatle yürüyecek. Adil, şeffaf ve dürüst yönetim sergileyecek kimsesizlerin kimsesi, sessiz yığınların sesi olacak.”
KARŞIMIZDA 8,5 YIL
CEZASI OLAN BİR
KİŞİ BULUNUYOR
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı da sert bir üslupla eleştiren Ömer Karadeniz, “Karşımızda 8,5 yıl cezası olan bir kişi var. Biz onun yaptığı gibi insan ayırmayacağız, adam kayırmayacağız, ihaleye fesat karıştırmayacağız, evrakta sahtecilik yapmayacağız ve kamu malını zarara uğratmayacağız. Aynı ada içinde kimine üç, kimine dört kimine beş kat imar izni vermeyeceğiz. Müteahhit ve işadamlarını tehdit etmeyeceğiz. Kimseye şantaj yapmayacağız.  İrfan Mandalı 10 yıllık hizmet süresi içerisinde neler yaptı? Gece kondu gibi yaptığın Otogar’a kaç para harcadın? Neden hala açmıyorsun? Kapaklı Belediyesi tarafından yapılan asfalt ihalesi sadece yüzde 0.5 kırımla yapıldı. Aynı ihaleyi Çerkezköy Belediyesi de yaptı ve yüzde 27 kırımla 3 milyon TL’yi vatandaşların cebinde tuttu. Sen bu 3 Milyon TL’yi ne yaptın?” sorularını sordu.
PROJELERİNİ AÇIKLADI
Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan adayı Ömer Karadeniz, konuşmasını tamamlamasının ardından projelerini açıkladı.
Tek tek projelerini partililere anlatan Karadeniz, “Kapalı Pazar Yeri, katlı otopark, içme suyu arıtma tesisinin kurulması, dere ıslah çalışmaları, park yapımı, belediye meydanı düzenlemesi, taksi durakları, çevre yolu, ulaşım sorunun giderilmesi, rekreasyon  ve çevre düzenlemeleri, cadde ve sokakların aydınlatılması, kent bilgi sistemi, modern muhtarlık binaları, sağlıklı yaşam merkezleri, gençlik ve spor merkezi, sosyal yaşam alanları, kadın ve yaşlı sığınma evi, meslek edindirme kursları, havyan barınağı, bilgi evleri, lise kampüs alanları, semt konakları, taziye evleri, düğün ve nikah salonları, engelli eğitim ve rehabilitasyon merkezi, avcılar ve atıcılara trap atış alanları, semt spor tesisleri, yüzme havuzları ve aqua parklar, yer altı çöp konteynırları, asfalt yol yapımı ve kaldırım çalışmaları, alt yapı çalışmaları, el ürünleri pazarları, hobi bahçeleri, organik tarım, yaşam sevinci merkezi, şehir sokak mobilyaları, kent konseyi binası, şehir hastanesi, fuar ve festival alanı, piknik ve mesire alanı yapacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tarafsız - 10 yıl önce
sayın karadeniz yargının son sözü söylemediği bir kişi hakkında bu tarz hakaret tarzı konuşmalar yapmanız sizin resmin yenilgiyi kabul ettiğinizi göstermektedir. bu tarz konusmalarınız sayın mandalıya güç verir. halk zaten kararını çoktan vermiş. bunun sizlerde farkındasınız. i̇rfan mandalı yine seçimi açık ara kazanacaktır.
Avatar
Şemsettin ÖZTÜRK - 10 yıl önce
sayın ömer karadeniz saymış olduğunuz hizmetlerin gerçekleştirebilmesi için kapaklı belediyesinin kaynakları, ve sanayi bölgesinin ödemiş oldukları vergiler yeterli oluur artar bile.
Avatar
hasan - 10 yıl önce
bu insanlar hala vatandaşı tanıyamadılar. vatandaşa karşı böyle seçim propagandası yürüterek vatandaşa siz anca dedikodudan anlarsınız mesajı verdiğinin hala farkında değil. ve bu söylemlerden dolayı insanları çekmiyor itiyor! mandalının o kadar kusuru vardı da siz uzaydamıydınız? niye şimdiye kadar sesiniz çıkmadı? kapaklının hakkını korumak için aday mı olmak lazımdı? diye düşünmüyormu vatandaşlar?