Doğanspor 2. haftayı mağlup kapattı

Tekirdağ Amatör 2. Lig temsilcimiz Çerkezköy Doğan Spor, ligin 2. haftasında Büyükyoncalı Spor ile Kapaklı Şehir Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Temsilcimiz Çerkezköy Doğan Spor karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılarak ligin ikinci haftasını puansız geçti

Doğanspor 2. haftayı mağlup kapattı
24 Şubat 2015 Salı 19:49

 KARŞILAŞMA 20 DAKİKA GEÇ BAŞLADI

Saat 14:30’da başlaması gereken karşılaşma 20 dakika geç başladı. Kapaklı Şehir Stadı'nda oynanan maça Çerkezköy Doğan Spor, (23)Emre Özten,(2)Adem İnci,(39)Sercan Sönmez,( 5)İdris Kırım,(4)Berk Yıldırır,(Kenan Asilkan,(7)Onur Sezer,(10)Uğur Akbulut,(99)Gökhan Balıkçı,( 66)Seçkin Şahin,(20)Cihan Alözkan ilk on biri ile başladı. Büyükyoncalı Spor ise (1)Tugay Baltalı, (2)Ersan Durmuş, (3)Hakan Aydın, (4)Fırat Görgülü, ( 5)Hüseyin Namaz, (6)Ferhat Şenel, (7)Barış Mutlu, (8)İlker Karaaş, (9)Türker Elbeli, (10)Mesut Uçar, (11)Fahrettin Temur ilk on biri ile sahada yerini aldı.

İLK YARI 1-0 SONA ERDİ

Mücadele ilk dakikasından son dakikasına kadar büyük çekişmeye sahne oldu. Maçın 40. dakikasında  Onur Sezer’in kullandığı korner atışında Gökhan Balıkçı ceza sahası içinde düzgün bir kafa vuruşu ile temsilcimiz Çerkezköy Doğan Spor’u 1-0 öne geçiren golü attı. İlkyarı 1-0 sonuçlandı.

MÜDAHALE YETERSİZ KALDI

İkinci yarının başında oyuna giren (18) Ahmet Küçüköğretmen ceza sahası içinde yaşanan karambolde altı pasta topu önünde buldu ve Büyük Yoncalı Spor’un beraberlik golünü 53. dakikada kaydetti. Dakikalar 74'ü gösterdiğinde Büyük Yoncalı Spor’un geliştirdiği organize kontra atakta Türker Elbeli’nin düzgün vuruşuna Çerkezköy Doğan Spor kalecisi Emre Özten’in müdahalesi yetersiz kalınca deplasman takımı 2-1 öne geçti.

SAHADAN PUANSIZ AYRILDI

Temsilcimiz Çerkezköy Doğan Spor maçın geri kalan bölümünde rakibi Büyük Yoncalı Spor’a baskı kurmayı başarsa da aradığı golü bulamadı ve ligin ikinci haftasındaki mücadelesinden puan alamadı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çerkezköylü_ - 9 yıl önce
arkadaşlar doğan sporu pazar günü seyrettim, b.yoncalı spor doğan spordan daha iyi bir kadroya sahip. doğan sporun defansı çok kötüydü, kaptan eskiden iyiymiş heralde. çerkezköy sporumuza hep birlikte sahip çıkmalyız arkadaşlar lütfen buaraya harcadığınız paraları heba etmeyin gelim birlik olalım.