1340 metre temiz su hattı döşendi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Fen İşleri Müdürlüğünün Ağustos ayı çalışmalarını açıkladı. Mandalı yaptığı açıklamada, “İlçemiz muhtelif cadde ve sokaklarına toplamda 1340 metre temiz su hattı döşendi. Kanalizasyon hattı yapımında kullanılmak üzere dekor parke taşı, prizma taşı ve bahçe bordürü alındı. Atatürk Mahallesi muhtelif cadde ve sokaklarına 200’lük boru toplamda bin 67 metre ile kanalizasyon şebeke hattı döşendi” dedi.

1340 metre temiz su hattı döşendi
13 Eylül 2014 Cumartesi 07:47

STABİLİZE YOL YAPIMI DEVAM EDİYOR
 
Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Ağustos ayı faaliyetlerini açıklayan Kapaklı Belediye başkanı İrfan Mandalı, yaptığı açıklamada, “Bahçeağıl ve Pınarça Mahallelerinde bulunan stabilize yol yapımı, Yanıkağıl Sağlık Ocağı Engelli Rampası yapımı devam ediyor. Ekiplerimiz Yanıkağıl Su Kuyusu ve hidroforlarının tamirini tamamladı. Uzunhacı Mahalle Muhtarlığı Binası boya badana ve elektrik tamiri işleri tamamlanırken, Karlıköy Mahalle Muhtarlığı boya badana ve elektrik tesisat onarım işleri yapımı devam ediyor” diye konuştu.
 
MEZARLIKLAR TEMİZLENDİ
 
Uzunhacı Mahallesi’nde bulunan engelli vatandaşlara Kaymakamlık tarafından yaptırılan konteynır evinin montajının yapıldığını ifade eden Mandalı, “Uzunhacı Mahallesi girişi bozuk asfalt yollar yapıldı. Uzunhacı ve Karlıköy Mahallelerinde tarla yolları greyder ile düzeltilirken, Karlı Mahallesi okul bahçesinde kullanılmaz durumda olan eski WC’ler yıkıldı. Bahçeağıl, Yanıkağıl, Uzunhacı, Karlıköy,Pınarça ve Karaağaçta bulunan mezarlık alanlarında, ilçemiz park alanlarında, döner kavşak ve refüjlerde bulunan otlar biçilerek, çalılar temizlendi ve zemin düzenlemesi yapıldı” dedi.
 
1340 METRE TEMİZ SU HATTI DÖŞENDİ
 
İrfan Mandalı konuşmasının devamında Kazak Gölü Mesire Alanı’nda bulunan gölün fıskiye ve aydınlatma direklerinin bakımının tamamlandığını sözlerine ekleyerek, “İlçemiz Vatan Caddesi’nde bulunan mevcut kaldırımların yenilenmesi ve Atatürk Mahallesi’nde bulunan Veli Çeken Parkı Şelaleli Havuzun yenilenmesi işleri bitti. İlçemiz muhtelif cadde ve sokaklarına toplamda 1340 metre temiz su hattı döşendi. Kanalizasyon hattı yapımında kullanılmak üzere dekor parke taşı, prizma taşı ve bahçe bordürü alındı. Atatürk Mahallesi muhtelif cadde ve sokaklarına 200’lük boru toplamda bin 67 metre ile kanalizasyon şebeke hattı döşendi” açıklamasında bulundu.
 
ELEKTRİK MALZEMESİ ALINARAK MONTAJINA BAŞLANDI
 
Vatan Caddesi, Pınarça ve K3 su kuyularının arızalarının giderildiğini ifade eden Mandalı şunları söyledi; “59 TE 702 plakalı 2011 model Ford Connect marka kamyonetin tamiri yaptırıldı. Bomag silindirin 250 saatlik bakımı ve arızasının tamiri tamamlandı. İlçemiz eski belediye binası arkasında ki meydanda yapılacak olan sünnet şöleninin aydınlatılması, kablo patlak tamiri ve Uzunhacı ile Karlıköy Muhtarlık Binası elektrik arızalarında kullanılmak üzere elektrik malzemesi alındı ve yerine montaj edildi.”
 
YOL YAPIM ÇALIŞMALARI YAPILDI
 
Kapaklı Belediye başkanı İrfan Mandalı konuşmasının sonunda ise, “Çukurova kepçenin bakım ve onarımı yaptırıldı. Stabilize yol malzemesi alımı ihalesinin sözleşmesi yapılarak malzeme alımına başlandı. Asfalt yol yapım çalışmaları kapsamında Yıldız Caddesi, Aynur Caddesi, Fatih Caddesi, Nasrettin Hoca Caddesi ve bağlı sokaklar ile İstiklal Caddesi yol yapımı gerçekleştirildi” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.