Albayrak, Yüksel’i muhatap almayacağını açıkladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, AKP Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel’in ‘Yalan Rüzgarı’ dizisine dönen iddialarına ilişkin basın açıklaması yaparak, “Bugünden itibaren AKP İl Başkanı Sayın Cüneyt Yüksel muhatabımız olmayacaktır” dedi.

Albayrak, Yüksel’i muhatap almayacağını açıkladı
31 Temmuz 2018 Salı 12:46

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yapmış olduğu basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“AKP İl Başkanı Sayın Cüneyt Yüksel'in, Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizle ilgili olarak "Yalan Rüzgârı" dizisine dönen iddialarına cevabımızdır.

1- AKP Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel'in tüm sorularının cevapları kamuoyuna etraflıca duyurulmuştur.

2- Sayın Cüneyt Yüksel'in açıklamalarıyla ilgili olarak kamuoyunun ve kendisinin daha sağlıklı bir şekilde bilgilenmesi açısından 07.08.2017 tarihinde aşağıda belirtildiği şekilde davet edilmiştir:

Sayın Cüneyt Yüksel
Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı
Büyükşehir Belediyemiz tarafından 16 Ağustos 2017 Çarşamba günü 14:00-18:00 saatleri arasında Tekirdağ Ticaret Odası Toplantı salonunda, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Grubu bulunan Siyasi Partilerin il ve ilçe başkanlarının katılımıyla belediye yatırımlarına ilişkin bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.
Partinize bağlı ilçe başkanlıklarınızın da bilgilendirilerek toplantıya katılım sağlanması rica olunur.
Kadir ALBAYRAK
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Bu davetin bir benzeri CHP ve MHP Tekirdağ İl Başkanlıklarına da yapılmış olup, söz konusu il başkanları kabul etmişlerdir. AKP Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel olumsuz cevap vermiştir.

3- Sayın Cüneyt Yüksel'e bir sorumuz var:
Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin, son 2 yıl içinde dört ilçemizde (Çerkezköy, Kapaklı, Ergene ve Saray) 85.000.000 TL maliyet ile yaptığı dört adet kültür merkezi tamamlanmak üzere iken, Süleymanpaşa Kültür Merkezi, 16 yıldır neden tamamlanmadı?

Üstelik Süleymanpaşa Kültür Merkezi'ni, tamamlanmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyemize verin; inşaatını bitirelim. Tüm halkımız kullansın." şeklinde teklif ve talepte bulunduğumuz halde uygun görülmedi.

4- Bugünden itibaren AKP İl Başkanı Sayın Cüneyt Yüksel muhatabımız olmayacaktır."
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.