Ana borudaki çatlak onarıldı

Çerkezköy Atatürk Caddesi üzerinde Erler Gıda yanında ana boruda oluşan bir çatlak nedeniyle çevrede faaliyet gösteren bir lokantaya su sızıntısı gerçekleşti. Çatlak Çerkezköy Belediyesi Su ve Kanalizasyon Ekipleri tarafından bir günde tespit edilip onarıldı

Ana borudaki çatlak onarıldı
04 Ağustos 2014 Pazartesi 07:34

 
SORUN KISA SÜREDE HALLEDİLDİ
Lokanta işletmecisinin talebi ile Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir noktada ana borunun çatlaması sonucunda ufak çaplı kaçak su ve sızıntısı yaşandığı ve Belediye Ekipleri tarafından sorunun çözüldüğü belirtildi.
ÇATLAK BİR GÜNDE ONARILDI
Çerkezköy Atatürk Caddesi üzerinde Erler Gıda yanında oluşan 100’lük su borusunda bir çatlak gerçekleşti. Çatlağın gerçekleşmesi ile civarda faaliyet gösteren bir lokantanın bodrumuna kaçak su sızıntısı giderken lokanta sahibi sorunu Belediye Ekiplerine bildirdi ve çatlak bir günde onarıldı.
VATANDAŞ MAĞDUR OLMASIN DİYE EN KISA SÜREDE ÇÖZÜLDÜ
Çerkezköy Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre oluşan çatlak borunun eski olmasından kaynaklanırken sorunun çözülmesi bir günü buldu. Çatlağın yeni yapılan kaldırımın altında bulunmasından dolayı kaldırıma zarar vermemek için bir günde çözüldüğünü ifade eden yetkililer vatandaşın sıkıntısını dile getirmesinden dolayı sorunu en kısa sürede çözmeye çalıştıklarını ve çatlağın onarıldığını dile getirdiler

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.