Aras, Bursa’da Başkan Yardımcısı oldu

Çerkezköy siyasetinin bilinen isimlerinden biri olan Orhan Aras, Bursa’nın Yıldırım Beyazıt İlçesi’nde Belediye Başkan Yardımcısı oldu. 750 bin nüfusun yaşadığı Belediye’deki birçok birim Aras’a bağlandı

Aras, Bursa’da Başkan Yardımcısı oldu
27 Temmuz 2015 Pazartesi 08:51

 BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

2004 Yılı’nda AK Parti’den Karaağaç Belediye Başkan Adayı olarak siyasete adım atan ve o tarihten itibaren Çerkezköy siyasetinin içinde yer alan Orhan Aras, Bursa’nın 750 Bin nüfuslu Yıldırım Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı oldu.

BURSA’DA Kİ GÖREVİNE BAŞLADI

Ankara’daki görevinden ayrılıp, Bursa’daki yeni görevine başlayan Aras’a, Zabıta Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü, Tesisler Müdürlüğü, Dış İşleri Müdürlüğü, Tiyatro Müdürlüğü, Sivil Savunma Müdürlüğü, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü gibi birçok birim bağlandı.

ORTAK ÇALIŞMALAR YAPMAKTAN MUTLULUK DUYACAĞIZ

Yıldırım Belediyesi’nin tarihi dokusuyla, Bursa’daki inanç turizminin kalbi olduğunu vurgulayan Aras, “Başta Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Edebali olmak üzere, büyüklerimiz, bize bu görevi uygun gördü. Biz de bu güvene layık olmak için elimizden geleni yapacağız. Bu görevimizi yürütürken, Çerkezköyümüz’ün yerel dinamikleriyle de zaman zaman ortak çalışmalar yapmaktan mutluluk duyacağız” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.