Bakıcılık Kursu başlıyor

Düzenlediği kurslarla Çerkezköy'de birçok vatandaşı meslek sahibi yapan Çerkezköy Halk Eğitim Müdürlüğü, bugün başlayacak olan kurslarla da çalışmayan bayanları meslek sahibi yapma yönünde önemli bir adım atmış olacak.

Bakıcılık Kursu başlıyor

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen 03-06 Yaş Bebek Bakıcılığı ve Eğitimciliği Kursu ile Yaşlı ve Hasta Bakımı Kursları bugün saat 15.00'da başlayacak.

Bu kursu tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan kursiyerler kreşlerde, çocuk yuvalarında öğretmen yardımcılığı yapabilecek.

KATILIMLAR KURS SAATİNE KADAR OLACAK

Bugün saat 15.00'da başlayacak olan kursa şuana kadar 20 kişinin başvuruda bulunduğunu belirten Çerkezköy Halk Eğitim Müdür Vekili Faruk Yıldırım, "03-06 Yaş Bebek Bakıcısı ve Eğiticiliği Kursu ile Yaşlı ve Hasta Bakımı Kursu bugün başlayacak. Kursumuza şuana kadar 20 kişi başvuruda bulundu. Kursumuza kayıtlar kurs saatine kadar devam edecek. Kursumuza kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar Müdürlüğümüze gelerek başvuruda bulunabilirler.

300 SAAT SÜRECEK

Düzenlediğimiz kursumuz 15.00-17.00 saatleri arasında günde 2 saat olmak üzere hafta içi hergün düzenlenecek. Toplam kurs süremiz 300 saatten oluşmaktadır ve kurs sonunda başarılı olan kursiyerlere sertifika verilecektir. Bu sertifikayı alan kursiyerler, kreşlerde, ana okullarında veya çocuk yuvalarında öğretmen yardımcılığı yapabilecekler" dedi.

03-06 Yaş Bebek Bakıcılığı ve Eğitimciliği, bununla birlikte Yaşlı ve Hasta Bakımı Kursları'na katılmak için en az ilköğretim okulu mezunu olmak, 25 yaş ve üzeri olmak, görme veya fiziksel engelli olmamak ve önemli bir rahatsızlığı olmamak gerekiyor. Kayıt için ise Nüfus cüzdanı fotokopisi, öğrenim belgesi fotokopisi, 1 adet vesikalık resim gerekiyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.