Belediye 7 bin kandil simidi dağıttı

Çerkezköy Belediyesi geleneksel hale getirdiği kandil simidi dağıtımını Regaip Kandili’nde de devam ettirdi. Çerkezköy Belediyesi’ne bağlı Zabıta Ekipleri Belediye Meydanı’nda ve Halk Pazarı girişinde kısa sürede 7 bin adet kandil simidi dağıttılar.

Belediye 7 bin kandil simidi dağıttı
04 Haziran 2011 Cumartesi 00:00

Çerkezköy Belediyesi her kandil günü düzenli olarak yaptığı kandil simidi dağıtımına Regaip Kandili günü de devam etti. Çerkezköy Belediyesi’nin zabıta ekipleri Belediye Meydanı’nda iki noktada ve Halk Pazarı girişinde kandil simidi dağıttılar.
7 bin adet kandil simidini kısa sürede dağıttıklarını belirten Zabıta Ekipleri, "Belediyemizin her kandil gününde gerçekleştirdiği kandil simidi dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımıza hem hayırlı kandiller diliyoruz hem de kandil simitlerinden uzatıyoruz. Vatandaşlarımızın da kandil simidine ilgisi oldukça yoğun.
Çerkezköy Belediye Meydanı’nda ve Halk Pazar girişinde kısa süre içinde 7 bin adet kandil simidini Çerkezköylülere dağıttık. Ayrıca bazı okullarımıza kandil simidi yolarak öğrencilerimizi sevindirmeyi unutmadık" şeklinde konuştular.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.