Bu hafta kavrulacağız!

Çorlu Meydan Meteoroloji Merkezi Yetkilileri bu hafta beklenen yüksek sıcaklık ve zayıf rüzgarın, sıcak çarpması riskini yaz başından bu yana hiç olmadığı kadar artıracağını belirtiyor. Çerkezköy Bölgesi’nin de aşırı sıcaklardan nasibini alacağını belirten Çorlu Meydan Meteoroloji Uzmanı, 11 ve 16 saatlerinde vatandaşların güneş altında fazla kalmaması gerektiğini belirtiyor

Bu hafta kavrulacağız!
20 Temmuz 2011 Çarşamba 00:00

Yeni haftada beklenen yüksek sıcaklık ve zayıf rüzgar, sıcak çarpması riskini yaz başından bu yana hiç olmadığı kadar artıracak. Çerkezköy’de 32 derece civarında olan sıcaklık, zayıf rüzgarın serinlik vermemesine bağlı olarak 35 dereceden bile fazla hissedilecek.
SICAKLIK 35 DERECEDEN FAZLA HİSSEDİLECEK
Çerkezköy’de sıcaklık 32 derece olmasına karşın, nem düşük olsa bile, zayıf rüzgar hiç serinlik vermediğinden 35 derece hissedildiğini belirten Çorlu Meydan Meteoroloji Merkezi Yetkilisi, “Bu sıcak hava dalgasının ayın 25’ine kadar devam edeceğini söyleyebilirim. Çerkezköy’de Perşembe günü öğle saatlerinde göreceli bir serinlik yaşansa da, bu kısa süreli bir serinlik olacaktır. Geceleri 21 derece civarında olacak sıcaklık ve aşırı nem vatandaşları olumsuz etkileyebilir. Ayrıca, Çerkezköylüler bu hafta 11 ile 16 saatleri arasında güneşin altında fazla kalmamaya da dikkat etmelidir” şeklinde konuştu.
SICAK ÇARPMASINA DİKKAT
Meteoroloji Uzmanı yeni haftada beklenen yüksek sıcaklık ve zayıf rüzgarın, sıcak çarpması riskini yaz başından bu yana hiç olmadığı kadar artıracağını da ifade ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.