Bu sevinci görmek her şeye bedel

Sevval – Ahmet Çetin çifti, Oğuz Kör isimli fiziksel engelli bir vatandaşa ayağa kaldırmalı, akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Oğuz’un mutluluğuna şahit olan hayırsever çift, “Bu sevinci görmek her şeye bedel.” dedi

Bu sevinci görmek her şeye bedel
09 Aralık 2016 Cuma 10:41

AYAĞA KALDIRAN AKÜLÜ SANDALYE HEDİYE ETTİLER
Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve Eşi Sevval Çetin, Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şubesi üyelerinden fiziksel engelli Oğuz Kör’e ayağa kaldırmalı, akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Vücut reflekslerini kontrol edemeyen ve konuşamayan Oğuz, tablet bilgisayarı aracıyla hayırsever çifte teşekkür ederek, “Herkese çok teşekkür ediyorum. Böyle bir arabayı çok istiyordum.” dedi.
UMARIM ÖRNEK OLMUŞ OLURUZ
Oğuz’un sevincine ortak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Sevval – Ahmet Çetin çifti ise, “Oğuz gibi çocuklarımızın ayağa kalkmasına yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize. Umarım diğer insanlara da örnek olmuş oluruz. Bu sevinci görmek her şeye bedel. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.” ifadelerini kullandı.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iyilik - 7 yıl önce
bir elin verdiğini diğer el görmemeli. en azından ben öyle biliyorum. reklama gerek yok. reklam yapacaksan da engellileri alet etme.