Buraya park etmek ücretsiz!

Çerkezköy’de yeniden yürürlüğe giren ücretli otopark sistemi henüz oturtulabilmiş değil. Merkez Osmanlı Camii’nden Köse Sokak’a kadar olan kısma (Atatürk İlkokulu önü ve Köse Sokak girişine uzanan bölüm)park edilen araçlara otopark fişi kesilmezken; yetkililerden alınan bilgilere göre eğitim - öğretim sezonu açılınca karışıklık çıkmaması adına bu alan yıl boyu ücretsiz olacak

Buraya park etmek ücretsiz!
09 Ağustos 2017 Çarşamba 18:37

KARŞISINDAKİ ALANDA ÜCRET ÖDENİYOR

Atatürk İlkokulu önünde bulunan öğrenici servisi alanı ve bu alanın bitiminden Köse Sokak girişine kadar uzanan bölüme park edilen araçlara otopark fişi kesilmemesi vatandaşlarda şaşkınlık yarattı. Eğitim – öğretim sezonu içerisinde sivil araç park edilmesi yasak olan öğrenci servisi alanına park edilen araçlardan otopark ücreti alınmamasına tepki gösteren vatandaşlar, “Biz araçlarımızı bu alanın tam karşısına park ettiğimizde otopark ücreti ödüyoruz ancak bu kısma araç park edenler herhangi bir ücret ödemiyor. Eğitim – öğretim sezonunda buraya araç park etmek zaten yasak ama yaz tatillerinde buraya park edilen araçlara da ücret tarifesi uygulanmalı” siteminde bulundu.

YILIN 9 AYI ARAÇ PARK ETMEK YASAK

Konuyla ilgili TekPark yetkililerinden alınan bilgiye göre ise durum çok farklı. Vatandaşları, o alanın ‘park alanı’ olarak düşünmelerini istemediklerini dile getiren yetkililer, “Yılın 9 ayında oraya zaten araç park etmek yasak. O zamanlarda buraya park edilen sivil araçlar çekilebilir veya araçlara trafik cezası kesilebilir. Biz burayı yaz tatillerinde ücretli hale getirirsek vatandaş bu duruma alışarak eğitim – öğretim sezonu içerisinde de okul servisi alanına araç park edebilir.” açıklamasında bulundu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.