Çerkezköy'de sanal tur

Çerkezköy Belediyesi tarafından hazırlanan 360 derece panoramik sanal tur, internet sitesine konuldu. www.cerkezkoy.bel.tr adresinden girerek Çerkezköy'ü kuşbakışı dolaşabilirsiniz!

Çerkezköy'de sanal tur
14 Temmuz 2011 Perşembe 00:00

Çerkezköy Belediyesi, ilçeyi 'Sanal Tur' ile tanıtıyor. Belediye tarafından hazırlanan 360 derece panoramik sanal tur, internet sitesinden yayınlanmaya başladı. www.cerkezkoy.bel.tr adresinden girerek internet ortamında Çerkezköy'ü kuşbakışı dolaşabilirsiniz.
TURİZM HİZMETİ
Çerkezköy Belediyesi yeni bir hizmet başlattı. Sanal ortamdan Çerkezköy'ün tanıtımı planlanan hizmette, Çerkezköy kuşbakışı görüntülendi. 360 derece panoramik sanal tur'a, Çerkezköy Belediyesi'nin internet adresi 'www.cerkezkoy.bel.tr'den ulaşılabiliyor. Belediyenin internet sayfasına girildiğinde 'Çerkezköy Sanal Tur' adlı bölümü tıkladığınızda sanal tur bilgisayar ekranına geliyor. Daha sonra maus ile 6 değişik noktadan çekilen görüntüler izlenebiliyor. Üç boyutlu görüntüler 'Altı Yol Kavşağı' ile başlıyor. Bilgisayarın faresiyle görüntüler sağa sola 360 derece döndürülerek izlenebilirken, ileri ve geride gidilebiliyor. Görüntünün son noktasına kadar ileri gidilebilen sanal tur da, Belediye Meydanı, Atatürk Caddesi, Saray Giriş'i, Namık Kemal Bulvarı, Atatürk Viyadüğü noktaları bulunuyor.
Yeni başlayan bu uygulamayla ilgili bilgi aldığımız Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İnce, "360 derece panoramik sanal tur' ile Çerkezköy'ün tanıtımını sağlamak istediklerini belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.