Çiftçilere yüzde 15’lik indirim

Çerkezköy Ziraat Odası ve Hattat Tarım’ın Trakya Bölge bayilerinden Cem Otomotiv arasında yapılan anlaşmayla birlikte çiftçiler, traktörler için uygulanan indirimden yararlanabilecek.

Çiftçilere yüzde 15’lik indirim
22 Temmuz 2011 Cuma 00:00

Çerkezköy Ziraat Odası ve Hattat Tarım’ın Trakya Bölge Bayilerinden Cem Otomotiv arasında çiftçilere yönelik bir indirim anlaşması yapıldı. Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak’ın girişimleri sonucu varılan anlaşmada traktör almak isteyen çiftçiler, Cem Otomotiv’in uyguladığı yüzde 15’lik indirimden 10 Ekim tarihine kadar yararlanabilecek.
ÇİFTÇİLER ZORLANIYORDU
Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak konuyla ilgili yaptığı açıklamada, çiftçiye indirim teklifini Cem Otomotiv’e kendisinin ilettiğini belirterek, “Buğday fiyatları düşük ve verimin az olması sebebiyle çiftçiler traktör almakta zorlanıyordu. Ben de Cem Otomotiv’e fiyatlarda kolaylık sağlaması adına bir teklif götürdüm ve onlar da kabul etti” diye konuştu. Anlaşmayla birlikte çiftçilerin yüzde 15’e varan indirimlerden yararlanabileceğini belirten Hasan Toprak, böylelikle çiftçilere kolaylık sağlanmış olduğunu ifade etti.
TEKLİFİ UYGUN GÖRDÜK
Anlaşma ile ilgili konuşan Cem Otomotiv yetkilisi Mustafa Algur, “Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak çiftçilere fiyatlarda kolaylık sağlamamız konusunda bize bir teklifte bulundu. Biz de teklifi uygun gördük ve kabul ettik. Çiftçilerimize yardım etme adına elimizden gelen her türlü kolaylığı sağlamaya devam edeceğiz” cümlelerine yer verdi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.