ÇTSO eğitimlerine devam ediyor

Çerkezköy TSO’nun her yıl üyelerine yönelik olarak ücretsiz düzenlediği eğitim programının 6.’sı Serkan Usta’nın katılımıyla gerçekleşti

ÇTSO eğitimlerine devam ediyor
16 Nisan 2015 Perşembe 18:25

 AİLE ŞİRKETLERİNDE STRATEJİ VE DEVAMLILIK

“Aile Şirketlerinde Strateji ve Devamlılık” konularının işlendiği 6. eğitim Çerkezköy Ticaret ve sanayi Odası Konferans Salonu’nda saat 10.00’da başladı. Eğitmen olarak Serkan Usta’nın katıldığı eğitimde “Aile Şirketlerinin Ekonomi İçindeki Yeri ve Önemi, Sürekli Olmayı Başaran Aile Şirketleri, Aile Şirketlerinde Vekalet Maliyeti, Aile Şirketlerinde Kurumsal Yönetim Modelleri Aile Meclisi, Aile Anayasası, Çatışma Yönetimi, İç Kontrol Sistemi ve İç Denetim, Aile Şirketlerinde Kurumsal Yönetim İlerleme Matrisi” başlıkları altında bilgiler verildi.

USTA ÇOK BEĞENİLDİ

Bir hayli eğlenceli ve eğitici geçen konuların ardından program son bulurken, Serkan Usta salondaki katılımcılardan büyük alkış aldı.

SIRADAKİ EĞİTMEN TEKRAR SERKAN USTA

Çerkezköy TSO eğitim programının bir sonraki konuğu yeniden Serkan Usta olacak. Serkan Usta bu kez 29 Nisan 2015 Çarşamba günü saat 10.00’da Çerkezköy TSO Konferans Salonu’nda ‘Ekip Oluşturma ve Geliştirme’ adlı konuyu işleyecek.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.