Dr. TÜRKER ÜÇÜNCÜ KEZ BABA OLDU

19 yılda binlerce çocuğun dünyaya gelmesini sağlayan Kadın Doğum Uzmanı Opr. Dr. Ahmet Türker, sahibi olduğu Özel Çerkezköy Hastanesi'nde bu kez kendi çocuğunun dünyaya gelmesini sağladı. Eşi Ebru Başak Türker sezaryanla bir erkek bebek dünyaya getirirken, Dr. Türker üçüncü kez baba oldu.

Dr. TÜRKER ÜÇÜNCÜ KEZ BABA OLDU
16 Haziran 2011 Perşembe 00:00

Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ahmet Türker, üçüncü kez baba oldu. 19 yıldan buyana Kadın Doğum Uzmanı olarak binlerce bebeğin dünyaya gelmesini sağlayan Opr. Dr. Ahmet Türker, kendi çocuğununda doğumunu yaptırdı. Sezaryanla doğum yapan Ebru Başak Türker bir erkek çocuk dünyaya getirdi.
BU DA ERKEK OLDU
Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Kadın Doğum Uzmanı Opr. Dr. Ahmet Türker'in eşi Ebru Başak Türker, önceki gün doğum yaparak dünyaya bir erkek çocuk getirdi. 12 yaşında Kadir ve 2 yaşında Selim adında iki erkek çocuğu bulunan Başhekim Dr. Ahmet Türker, üçüncü çocuğuna Mete adını verdi. Bugüne kadar binlerce çocuğun doğumunu yaptıran Başhekim Ahmet Türker, kendi çocuğunun doğumunu gerçekleştirirken heyecanlandığını söyledi.
19 YILDIR DOĞUM YAPTIRIYOR
25 yıldan buyana doktor olan ve 19 yıldan buyana ise kadın doğum uzmanı olarak görev yapan Dr. Ahmet Türker, "Kadın Doğum Uzmanı olarak 1992'den buyana çalışıyorum. Bugüne kadar binlerce doğum yaptırdım. Günde ortalama iki üç doğuma giriyorum. Ama insanın kendi çocuğunun doğumunu gerçekleştirmesi çok heyecan verici" diye duygularını dile getirdi.
Mete bebeğin sağlığının normal olduğunu belirten Başhekim Ahmet Türker, "Doğumu sezaryanla gerçekleştirdik. Daha önce erken doğum olduğu için Kadir ve Selim de sezaryanla doğmuşlardı. Normal doğum olmasına rağmen bu seferde sezaryanla doğum yaptırdık" açıklamasını yaptı.
Daha sonra Başhekim Ahmet Türker ile Ebru Başak Türker minik Mete ve diğer çocuklarıyla birlikte ojbektiflerimize poz verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.